jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under november 2010

Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 november 2010 09:53

  

Nu har jag bytt höst mot vinter i min glasskål. Med vaxpennan kladdade jag lite på några blockljus, hällde i lite salt som symboliserar snö, strödde några dekorationsstjärnor över alltsammans och toppade med några bitar presentsnören. Det var så långt fantasin sträckte sig den här gången.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 november 2010 14:40

    

Idag övade jag lite på att göra julgodis. Övade på att äta också... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 november 2010 19:19

Det här är ett utav mina favoritmotiv: badplatsen vid mitt barndomshem. Sjön heter Örlen och badplatsen Noa. Härifrån har jag många härliga minnen. Jag är lyckligt lottad som har haft förmånen att växa upp intill en sjö. Mycket bad och skridskoåkning har det blivit här.

Ikväll var det extra stämningsfullt när vi gick förbi. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 november 2010 19:13

Inspirerad av gårdagens pysselmässa har min pysselstuga hållit öppet. Jag lät några vackra skyddsänglar komma till liv. Ser ju nästan ut som godis.

Några utav dem har redan prövat sina vingar och är på väg till sina nya hem. Hoppas att de kommer att trivas hos er! Vem behöver inte en skyddsängel ibland...? /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 november 2010 11:06

Nalles nya foder späder ut urinen och gör honom lite mer kissnödig än vanligt. Så Jenny var ute och rastade honom vid femtiden. Han var lite orolig. Hoppas att det här rikliga kissandet nattetid är övergående. Får kanske börja mata honom på morgonen istället...? Annars får vi uppleva ett valpstadie, med att springa ut för att göra honom rumsren...

Efter den tidiga promenaden somnade de om och vi tog oss en välbehövd sovmorgon. Och efter en frostig promenad åt vi en god och långsam frukost till några avsnitt av Vänner. Det är ju söndag, ingen brådska här inte.

Nalle låg och trängdes i soffan när matte skulle gå igenom reklamutskicket. Han fungerade utmärkt som bokstöd... Varmt och skönt blev det också!

  

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 november 2010 10:50

Vinnare av tävlingen blev:

  Inga-Lill   

 

Stort grattis till dig!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 november 2010 22:59

Ikväll hyrde vi film på datorn och såg på teven i soffan. Vi valde att se Killers med Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck med flera. En actionkomedi, med romantiska inslag, som vi hört en del gott om. Den var helt okej. Vi skrattade gott men imorgon är den nog glömd. Och vem är egentligen snyggast: Kutcher eller Selleck...? Vi håller nog på killen i mustasch. 

Tom Selleck var just med i ett avsnitt av Vänner som vi såg och där hade han ingen mustasch. Gick knappt att känna igen människan! Han ska ju se ut som på den gamla god tiden (och som han faktiskt fortfarande gör!), nej inte i Magnum, utan som Peter Mitchell i Tre män och en baby. Där snackar vi bra film!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 november 2010 22:53

Ikväll har jag suttit och fört in händelser och födelsedagar i nästa års planeringskalender. Var väl inte så mycket intressant att se fram egentligen, men det kanske dyker upp något... /Jenny

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards