jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 15 december 2010

Shrek - Nu och för alltid

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 december 2010 18:45

I början på juli hade Shrek - Nu och för alltidpremiär men inte förrän nu har vi sett den. Den visades bara med svenskt tal på bion här och den versionen ville vi inte se. Vi är ju vana vid att höra Myers, Murphy, Banderas och Diaz.

Det här är den fjärde filmen och vad det verkar sista kapitlet i den här underbara serien filmer. Vi älskar dem allihop och givetvis var förväntningarna stora. Den första Shrek-filmen kom redan 2001 och olikt många uppföljare så har de här filmerna fungerat allihop. Men det här ska vara den sista i ledet, förstår om det kan vara svårt att krama ur mer från Shrekvärlden så det kanske är lika bra att låta bli. Det här blev en storstilad final!

Shrek har allt, en fru, världens tre sötaste ungar och massa vänner men ändå saknar han tiden när människor var rädda för träsktrollet, när kunde göra som han ville, när varenda dag inte var den andra lik. Han har blivit ett Svenssonträsktroll och förstår inte hur bra han har det. Ett lite klyschigt upplägg i sig men det hela utvecklas till en mycket spännande berättelse och givetvis med mycket humor.

Shrek ingår ett avtal med Bullerskaft, som givetvis lurar honom. Shrek får se hur livet skulle sett ut om han inte träffat Fiona och han gillar det inte - men är det försent att göra något åt det?

Vi kommer att sakna vårt gröna sköna favoritträsktroll och hans vänner! (Men om ryktet stämmer ska Mästerkatten få en egen film. Den som lever får se...)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se