jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 29 januari 2011

Till Skövde, Silverfallet och tillbaka

Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 januari 2011 16:44

Nämen, vad säljer de i affären nuförtiden egentligen? Hihihi. Nej, vi köpte inga sådana... Vi har så det räcker och blir över.

Det blev en sväng in till Skövde idag för att uträtta några ärenden och göra en utflykt till Silverfallet. Vi gick omkring i affärerna men eftersom vi egentligen inte var ute efter något så hittade vi heller ingenting.

Istället körde vi upp på Billingen, förbi den jättehöga TV-masten, vidare ut på "Raka linan", vägen mellan Skövde och Lerdala. Cruisade runt i Lerdala på jakt efter Marcus Hellner, men han syntes inte till.

  

Den här underliga skylten såg vi längs vägen. Har inte den blekaste aning om vad som menas med den. Fritt fram för förslag!

Solen tittade fram när vi kom till Silverfallet och Nalle hade roligt i snön, och gillade promenaden i den nya miljön. 

Silverfallet-Karlsfors är ett naturreservat med ett imponerande vattenfall när Karlsforsbäcken faller 60 meter mellan olika avsatser. Nu var det vackert isigt i ett fint vinterlandskap.

Framåt sommaren planerar vi att besöka området igen, då har bäcken helt torkat ut, men runt omkring bjuds det på en härlig naturupplevelse med en rik flora.

Väl hemma njöt vi av medköpt sallad - som har blivit en riktig favorit. Det hade vi verkligen förtjänat efter den långa naturstrapatsen. Och nu ska vi mysa i soffan och heja fram Färjestad till seger mot Frölunda. Heja, heja!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards