jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 22 februari 2011

Nalle gånger två!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 februari 2011 18:15

Nalle är så söt! När man pratar med honom lägger han huvudet på sned när man säger ord som han känner igen, om det inte är hallonpaj för då skäller han ju.

Jag passade på att filma en utav våra konversationer som vi hade en morgon, och här är resultatet:

Gulligt va? Och som om det inte vore nog med det... När vi sedan kollade på det här klippet på datorn var Nalle med. Och han blev väldigt intresserad av den där snygga vovven på skärmen.

Vi har ingen aning om Nalle förstår att det är han själv som han tittar på. Antagligen inte. Men roligt blev det. Nalle i stereo!/Jenny

 
 
Ingen bild

Margoth Östman

23 februari 2011 07:54

Så gör våran hund också när vi pratar med honom,kanske är det tonläget man har då som gör att de lyssnar och så förstår de ju vissa ord iaf.
Här kan vi inte säga kommer för då flyger han upp och kollar i fönstret och tror att det kommer någon,på det sättet märker man hur ofta man använder det ordet exp vad kommer det på tv:n sen osv.
Vi tror att våran hund kan säga mamma och min mamma för så låter det ibland när vår son håller på och busar med honom.

Jenny och Jon Sjöberg

23 februari 2011 08:17

Det är för mysiga våra små vänner! De förstår nog mer än vad vi tror. Och vissa ord, som godis, verkar det vara lättare att lära dem... ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se