jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 23 februari 2011

Det kom ett sms...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 februari 2011 11:05

Det är sällan jag får felringningar på min mobil, än mer sällan händer det att jag får sms som skulle hamnat hos någon annan. Men nu har det kommit ett:


"Hej snygging,du det va ett tag se...måst va 1.5 år typ jup:)...hoppas nu fan jag minns rätt nr...haha. Jaha,hur är det m dig då,fortfarande singel o bus...:)Vore skoj o höras,pip om du vill...:). Johan i lastbilen..."


Det här sms:et kom ju lite fel, men jag svarade artigt:

"Ditt meddelande hamnade visserligen hos en riktig snygging, men inte "din" snygging. ;) Har inget minne av någon Johan i någon lastbil - kan inte varit särskilt bra... :D Kan tyvärr inte bistå med något nummer heller, har inte varit singel eller haft något bus för mig på lääänge... Hoppas att du får till numret på egen hand! :p"


Är ju ganska nyfiken på vad som hände i den där lastbilen egentligen. Ja ja, något för fantasin kanske.../Jenny

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se