
Idag blev det favoriten tacos till lunch. Johan var också förbi och åt - tydligen var det länge sedan han åt så mycket grönsaker...
Det blev (givetvis) efterrätt också. Allt sedan jag läste hos Annika om en daimkladdkaka (visst låter bara namnet underbart smaskigt?) som hon tipsade om har jag inte kunnat släppa den. Och bästa sättet att bli av med en frestelse är att ge efter för den...
Kladdkakan med Daim var verkligen jättegod, tur att jag inte väntade längre med att göra den! /Jenny

Annika
20 mars 2011 18:39
Men detta är ju fusk.. Eran Daimkladdkaka ser ju mycket finare och godare ut än vad våran gjorde.. Ha Ha :P
Men visst var den riktigt god kladdkakan, jag tyckte t.o.m att den var godare dagen efter när den hade ståt lite och blivit lite hård på ytan,älskar allt med choklad i bakverk.
Kul att vi kan dela med oss med olika tips på våra bloggar.
Ha en super fin kväll och må så gott/ Kramen !!
http://ochsakomannika.blogspot.com
Jenny och Jon Sjöberg
20 mars 2011 18:47
Finare och godare än din vet jag inte men helt klart var den underbart god.
Om den smakar godare dagen efter får vi inte reda på för sista biten försvann just ner i pappas mage. Kanske kom han hit för att titta till Jon, kanske för att han hoppades att det fanns kladdkaka kvar, kanske för båda delar - vem vet?
Men 20 minuter i ugnen var alldeles för kort tid för min kaka. Vanlig kladdkaka brukar ta däromkring, om inte kortare, men den här ville aldrig riktigt stelna. Ska komma ihåg det till nästa gång.
Tack så mycket för detta smaskiga tips!
Trevlig kväll till dig också.