Direktlänk till inlägg 26 mars 2011
Enklaste sättet att fixa våfflor är att bege sig ner till svärmor, som idag gräddade dessa kulinariska mästerverk åt oss så det stod härliga till. Inget pulvertrams här inte, egen härd är guld värd.
Vi åt och åt, och Jenny dekorerade våfflorna med de likaledes hemmagjorda sylterna; jordgubbssylt, äppelmos och "fuskhjortronsylt" (gjord på bland annat morot), samt grädden från Hjordnära mejeri.
Visst vattnas det i munnen? De var mycket goda, och i sedvanlig ordning åt jag alldeles för många (och fick dessutom några spydiga anmärkningar från våffelmaffian på min överdosering av grädden), så nu tror jag inte att jag vill ha några fler på ett år eller så... /Jon
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|