jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 7 maj 2011

Ny dag, nya planer

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 maj 2011 07:58

"Börja varje dag med ett leende så har du det överstökat."


Vi tog oss ur sängen lite tidigare än vad som är vanligt en lördag, men det är en ny dag och vi har nya planer på gång. Hunden är rastad, frukosten är uppäten, bland annat tacogömma som passar bra närsomhelst, tänderna är borstade och vi är på väg mot Skövde.

På tapeten för dagen står bland annat bingopromenad som vi inte riktigt är på det klara över vad det är men det löser sig. Tänkte gå lite i affärer också - det var lääänge sedan - och om tiden finns blir det även en sväng med picknick över utflyktsmålet Silverfallen för att njuta natur.

Vi får väl se vad vi hinner med. Verkar i alla fall få fint väder. Vi hörs senare och tills dess: Varför skäller inte kastrerade hundar i falsett? Varför finns det inte kattmat som smakar möss? Varför krymper inte får när det regnar? Varför bär kamikazepiloter hjälm? Varför finns det bara ett konkurrensverk? Varför finns bokstaven "s" i ordet läspa? Om inget fastnar på teflon, hur får de då teflonet att fastna på pannorna? Behöver man ljuddämpare om man ska skjuta en mimare? Vad gör du om du ser ett utrotningshotat djur som äter en utrotningshotad växt? Om en sköldpadda förlorar sitt skal, är han då hemlös eller naken? Varför kallas det biljard när det bara är femton bollar på bordet?

Hoppas att ni får en fin dag där ni nu sitter med ett leende på läpparna och pannan i djupa veck!

 
 
Annika

Annika

7 maj 2011 09:14

Hejsan.!! Vad trevligt det är att läsa om er varje dag.. Trevlig dag & Många Kramar ifrån mig som måste tvätta idag, men sitta ute förstås i solen emellan.

http://ochsakomannika.blogspot.com

Jenny och Jon Sjöberg

7 maj 2011 17:47

Vad tråkigt att behöva tvätta en fin dag som denna, med det är förstås något som också måste göras... Hoppas att du hann få lite sol på näsan mellan maskinerna i alla fall!

Trevlig kväll. Kramar från oss!

 
Annika

Annika

7 maj 2011 18:51

Absolut har jag suttit ute i solen idag.. för tvätt maskinen sköter sig självt som tur är.. Men inte hängningen förstås..min största dotter har grillat här idag och jag har njutit lite, min man jobbar ikväll..// Kram Kram Annika

http://ochsakomannika.blogspot.com

Jenny och Jon Sjöberg

7 maj 2011 20:20

Ja, tänk när de uppfinner tvättmaskinen som även hänger upp tvätten - och plockar ned den, stryker och viker den, och lägger in den i garderoben! Då ska vi minsann stå först i kön! ;)

Skönt att du också fått njuta lite av sommaren som kom tillbaka. Mer sånt!

Ha en fortsatt trevlig helg. Kramar! /Jon

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards