jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under juni 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 juni 2011 18:03

 

Ovanstående herrar skulle ha fått hoppa fallskärm idag, men på grund av olyckliga omständigheter, som inte hade med vädret att göra (som synes), blev det tyvärr inte av. Men de deppade inte ihop helt och hållet för det (som också synes). Vilka kan då dessa herrar vara?

Jo, mannen till höger är min gamla arbetskollega Jan. Vi jobbade ihop som arbetsledare under några år på Skogsstyrelsen, och Jan lärde mig praktiskt taget allt jag kan om skogshuggning.

Vi har inte setts på ett väldigt långt tag, och därför var det väldigt roligt att få bjuda in Jan till att göra ett tandemhopp tillsammans med sin bror Anders (till vänster på bilden) och kompisen Stefan.

Men som sagt, allt går inte alltid som planerat och idag gick det inte att genomföra något fallskärmshopp. Istället visade jag dem runt på min arbetsplats och berättade mer om fallskärmshoppning, och de lyssnade intresserat.

Det var skoj att träffas, och jag hoppas att vi snart återses - kanske högt upp i luften... /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 juni 2011 00:00


Världens bästa Nalle fyller åtta år idag!

Hurra, hurra, hurra, hurra!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2011 18:30

 

Snart visas den sista filmen i serien om Harry Potter och vi kommer att vara bland de första som ser upplösningen. Den 12 juli klockan 23.59 sitter vi i biosalongen med blandade känslor inför slutet på Harry Potter-epoken. Japp, det blir alltså nattbio för oss för första gången. Vi räknar med att filmen är så bra att vi kommer att orka att hålla oss vakna. Harry Potter och hans vänner och fiender har varit en del av våra liv under flera år och nu ska det hela få sitt slut. Förväntningarna är skyhöga från vår sida!

Psst... Smörkryddan som man kan köpa med hem från biografen är supergod.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2011 18:14

Smartson söker tre stycken som vill vara med och testa och utvärdera TV:n LG Cinema 3D - 42LW550W. Det vill vi gärna göra och har anmält oss. Under en månad ska man delge sin feedback på produkten, feedback som ska vara till hjälp för konsumenter i sitt val av ny TV. Som tack för hjälpen får man behålla produkten!

Anmäl ditt intresse HÄR innan den 21 juni!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2011 18:09

Blockljusstakarna, Soil, från Affari finns att köpa hos Ijadesign.se. Ljusstakarna är gjorda av betong och är 36 cm höga i vit/beige och har ett slitet utseende. Ljuvligt shabby chica!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2011 18:04

På kundtoaletten och tillika handikapptoan på COOP Extra i Skövde ser det ut så här:

Med utsträckt hand har jag fortfarande en bra bit fram till att nå toalettpappret. Hur tänkte ni där?! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2011 17:53

Det är svårt att vara i Hjo och inte besöka Hem & Hobby... så det gjorde vi. Hittade lite att fnissa åt, köpte inte några utav dessa grejer. (Var dock lite sugen på dörrmattan.) 

   

Men väl det här:

 

Vi köpte några blockljus, Coca-Cola-burk att ha sugrör i, prydnadshjärta, en ängel, ett par lila ljusstakar i glas, randiga dekorationskulor, godis och en Välkommen-skylt.

Men skylten ska mamma få för den kommer att passa bra i hennes trädgård, tror jag. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2011 17:48

Vi lunchade på Nya Hamnbacken i Hjo. Jon åt bakad potatis med räkröra och jag firade midsommar lite i förskott med en bit västerbottenostpaj. Jättegott och mysigt! /Jenny

   

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se