jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 1 juli 2011

Allsång i Karlsborg med Sanna Nielsen

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 juli 2011 23:30

Jag och Jon har njutit av en fin afton vid kanalen i Karlsborg. Vi for dit för att vara med på allsång - men mest för att få se Sanna Nielsen som var kvällens gästartist. Vi satt på vår picknickfilt och sjöng med i alla möjliga allsångslåtar. "Ta mig till havet" är vacker men jag tror att Jon tyckte att "En kulen natt" var roligast... "En fisk jag såg, och det var DUUUUUU!" Vet inte hur många gånger jag blev "DUUUUU". Och rörelserna hade han givetvis kläm på också.

Allsången leddes utav Marie Arturén som kanske ibland pratade lite för mycket under några av låtarna men det kanske finns de som gillar det också... Vi var ju så sångsugna!

Det var många som sökte sig hit ikväll och det pratades om premiärrekord. Det vet inte vi något om för det här var vårt första besök - och faktiskt vår första allsång tillsammans någonsin!

Klassiska allsånger varvades med lokala förmågor - och Sanna förstås! Så vacker hon är och så fint hon sjunger. Hon strålade på scen, och bland publiken, när hon sjöng några låtar.

Bland annat hennes genombrottslåt "Till en fågel" som hon slog sig in på Svensktoppen med som 11-åring och hennes senaste bidrag i Melodifestivalen "I'm in love". Sanna tog också en mycket uppskattad vända ut i publikhavet.

Bäst ikväll var helt klart "Empty room". Jag blev så glad över att hon valde att framföra den här sången. Det är en fantastiskt vacker ballad som lätt ger rysningar och Sanna sjunger den så himla bra!

Entrén till Allsång vid kanalen i Karlsborg var gratis men ett allsångshäfte kostade 50 kr och med varje häfte medföljde en lott. Utlottningen skedde mitt i programmet och Sanna deltog i vinstutdelningen tillsammans med allsångsledaren. Nej, vi vann faktiskt inte. Men jag hade nog inte vågat gå fram och hämta priset ändå, hade nog fått knuffa fram Jon då... 

Efter allsångens slut stod Sanna länge och väl och skrev autografer. Kön fram till henne ringlade sig lång... Vi nöjde oss dock med att ta några fotografier - och att vara i närheten av hennes härliga energi.

 

Det här blev en fin och mycket annorlunda kväll för oss. Allsång hör ju inte alls till vanligheten i vårt liv precis men vi hade jättetrevligt!

Här kommer ett kort smakprov från kvällen. Sanna Nielsen gör en personlig tolkning utav Robyns "Be mine". Jag tycker att Sanna gör låten mycket bättre, men så är jag som kanske märks lite förtjust i Sanna...


Stort tack till Sanna Nielsen, Karlsborgs Allsångsförening och alla andra som gjorde den här underhållande kvällen möjlig! /Jenny

 
 
Annika

Annika

2 juli 2011 14:44

Och jag som älskar att se på Sanna Nielsen, jag har sett henne live tre gånger, och hon sjunger som en gudinna..

Om jag ska bekänna så tycker jag att det är mysigt med allsångs kvällar, det knyter ihop människor tillsammans, och alla blir så glada av sång och musik.

Kramis till er där borta i Fagersanna.

http://ochsakomannika.blogspot.com

Jenny och Jon Sjöberg

2 juli 2011 16:40

Ja, det märktes tydligt att Sanna är en artist som varit med ett tag. Hon var mycket proffsig och passade verkligen på scenen!

Vi får se om det blir någon fler allsångskväll framöver. Tommy Nilsson är en ut av gästartisterna framöver och det lockar lite grann...

Kramar till er! Hoppas att ni inte har det lika kvavt som vi har det här. Riktigt klibbigt! /Jenny

 
Ingen bild

Anna-Karin Mellring

2 juli 2011 17:31

Hej!
Tack för att du skrivit så bra om Allsången i Karlsborg.Du får väldigt gärna lägga ut det du skrivit på Karlsborgs Allsångsförenings facebooksida.
Hälsningar
Anna-Karin Mellring (Karlsborgs Allsångsförening)

Jenny och Jon Sjöberg

2 juli 2011 17:43

Hej Anna-Karin!
Först och främst vill vi passa på att tacka för en mycket trevlig kväll i Karlsborg. Det här var ett mycket uppskattat inslag i vår annars sångfria vardag. Hoppas att ni får möjlighet att genomföra många, många fler sådana här kvällar för vi är säkert inte ensamma om att uppskatta detta evenemang!
Lägger ut en länk på facebook-sidan så får de som vill läsa inlägget.
Vänliga hälsningar,
Jenny och Jon

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards