jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under juli 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 juli 2011 22:30

Nej då, inte hade vi hamnat fel. Vi kom precis dit vi skulle - till IKEA i Jönköping. Vi for dit för att min lillebror Johan, som var med, behövde gardiner. Vi hade kollat lagersaldot och sett att de skulle finnas. Men... när vi kom dit hittade vi dem inte. Frågade om hjälp. Butikspersonalen kollade i datorn och gardinerna fanns - men inte i butiken utan någonstans på lagret.

Butiksbiträdet bad oss återkomma medan hon kollade efter. Vi väntade och jag gick tillbaka efter en stund. Då fick jag en underlig förklaring... Hon hade inte hittat gardinerna, men de fanns där någonstans. Men de får inte köra in varor med truck medan det är kunder i butiken för trucken kan skada kunderna. Så gardinerna skulle inte komma in i butiken förrän tidigast imorgon. Lite irriterande med tanke på att det mest var för gardinerna som vi for de 11 milen enkel väg till Jönköping och ännu mer irriterande för att vi såg minst tre truckar till inne på IKEA! Varför uppdatera lagersaldot om varorna ändå inte går att få tag i?!

Nåja, vi hittade lite annat också...

  

Vi hittade en del ljus och började bunkra upp med värmeljus inför hösten, och nu blir det IKEA-köttbullar för Nalle framöver. Jag hittade också fruset potatismos som jag blev nyfiken på och tog ett par förpackningar för att testa framöver. Intressant...

Vi kom till IKEA vid lunchtid och av erfarenhet brukar köerna till maten bli ganska långa så vi gick och åt det första vi gjorde.

När klockan slog tolv stannade all försäljning i restaurangen upp och det hölls en tyst minut för att hedra offren i Norge.

Men sorlet i restaurangen var högt och meddelandet i högtalarna gick inte fram till alla. Säkert hade fler velat ta del i detta. Men vi visste vad det gällde och satt tysta och ägnade ännu fler tankar åt det hemska som hänt - både vansinnigt och fruktansvärt tragiskt. Men det känns väldigt fint att så många enas mot våldet. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 juli 2011 20:17

Med slumpgeneratorns hjälp har vi korat en vinnare i tävlingen om vår Doggy bag...

Och vinnaren blev Bitte!

Mejla oss din adress så kommer det ett paket med posten inom kort.

Här är vår mejladress: jenjonsjoberg@hotmail.com


Stort grattis från oss, hoppas att du kommer att gilla innehållet

- och fortsätta att läsa vår blogg förstås!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 juli 2011 20:01

Slumpgeneratorn har sagt sitt i tävlingen om ett Lisebergs-kit...

Och vinnaren blev Camilla!

Mejla oss din adress så kommer det ett paket med posten inom kort.

Här är vår mejladress: jenjonsjoberg@hotmail.com


Vi har även två godisnappar som tröstpris som vi slumpade ut... 

De vanns av Kristina och Fanny. Grattis till er också!

Mejla era adresser till ovanstående mejladress så får ni en napp var.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 juli 2011 00:15

För ett år sedan kastade vi oss in i bloggvärlden. Vi hade funderat på det ett tag men så tog vi äntligen klivet - och sedan dess har vi inte haft en blogglös dag!

Under detta år har det blivit nästan 1 400 inlägg, nästan 4 700 bilder, nästan 1 500 kommentarer från er, våra härliga bloggläsare, och några inlägg i gästboken!

När vi la ut vårt första inlägg trodde vi väl aldrig att det här skulle vara så roligt och beroendeframkallande som det är. Vi gillar att blogga och kommer att fortsätta med det och vi hoppas att ni orkar hänga på oss ett tag till!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 juli 2011 22:08

Ett härligt youtube-klipp som cirkulerar just nu...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 juli 2011 15:45

Här kommer en snabb tävling här på bloggen!

Imorgon fyller vår blogg 1 år och det vill vi fira med att lotta ut en liten "doggy bag" till en utav våra trogna läsare. Vinsten består av lite allt möjligt som vi hittat i våra gömmor: necessär med tassar på, nagellack, solglasögon, ION-klocka, reseplattång, mascara, läppglans - med mycket mera! (Allt är givetvis oanvänt men vi lämnar ingen garanti på plattången, klockan eller batteriet.)


Vi kör som vanligt: för att delta så lämna bara en kommentar till det här inlägget. Vi behöver ingen tjusig motivering - vi vet ju att vår blogg är bäst! ;)

Tävlingen pågår till någon gång under eftermiddag/kväll imorgon (25/7), då vi också drar vinnaren i Lisebergskit-tävlingen. Det är upp till vinnaren att själv kika in och höra av sig när tävlingen är avslutad för att få sin vinst hemskickad.

Lycka till, alla härliga fina bloggläsare!


Tävlingen är avslutad. Grattis Bitte!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 juli 2011 14:14

Mamma/svärmor Kristina har namnsdag idag och vad passade bättre än en liten present - och en otroligt fin ballongblomma!

 

Stort grattis till alla Kristina-kvinnor och alla ni som stavar med Ch också. Och även grattis till en man som enligt statistiken också ska heta Kristina!

Psst... Jenny har faktiskt också namnsdag idag om det är någon som vill gratulera.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 juli 2011 14:00

     

Igår kom mamma och pappa hem från en semesterresa till Malmö och med sig hade de en present till mig: ett ballongfigurskit!

Jag blev väldigt fascinerad av barnen som stod på Fallens dagar i Trollhättan och gjorde konstverk med ballonger och blev riktigt sugen själv.

Så större delen av gårdagskvällen satt jag och lekte med luft, ballonger och fantasi. Och med lite hjälp av youtube-klipp fick jag faktiskt ihop en och annan hund! Och hatt..

  

Nu kan jag göra en massa ungar glada... eller inte... Heheheh! /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se