jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under augusti 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 augusti 2011 18:15

När jag letade efter bilder från vår förlovning snubblade jag över en massa bilder. Många av dem på mina frisyrer. Så jag satte ihop ett litet kollage över hur mitt hår har sett ut under de senaste sex åren (hade kunnat gå längre tillbaka i tiden, men vi har bara digitala bilder från då).

Första bilden är från hösten 2005 och den sista längst ner i högra hörnet är från alldeles nyss. Variationen är ganska stor. 2008 hade jag bara några centimeter kort hår och nu är det något längre än så, som längst ca 37 cm. Det växer ganska bra alltså. Får se vad jag hittar på för frisyr nästa gång, men just nu trivs jag ganska bra i lite längre hår. Än är det nämligen ingen fara när jag går på toa... ;)

På sistone har jag försökt att inte köra med den där standardhästsvansen, utan vidgat mina hårvyer. Det här ska föreställa ett försök till en fishtail. Inte det lättaste, det blir lätt att det ser ut som en vanlig inbakad fläta. Men övning ger färdighet. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 augusti 2011 15:07

Regnet tog slut och vi kom oss ut på en lite längre promenad på runt 7 km. Gick uppåt skogen, något som vi inte gjort på länge. Bäst att passa på innan jakten drar igång...

Vi såg inte till en enda människa och inte många andra djur heller för den delen. Desto mer ljung som Nalle så glatt slängde sig i. Han har varit lite trotsig den här veckan, men vi gissar att kvällen blir lugn efter denna strapats.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 augusti 2011 15:03

Vi gjorde oss till ordentligt när vi gjorde frukost idag, och det tog nästan hela förmiddagen. Trodde aldrig att vi skulle få äta någon frukost...

Vi bakade grova tekakor, plockade in äpplen, plommon och annat utifrån, tände ljus med mera. Varför det då? Jo, en tävling förstås!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 augusti 2011 19:00

Vi deltog i en undersökning på nätet och sedan dess har vi blivit nedringda av diverse försäljare. För då spelar det tydligen ingen roll om man är med i NIX eller ej.

Idag ringde någon och försökte pracka på oss en Victoria-servis, någon från EON har ringt, igår ringde en kvinna från något telefonbolag...

Igår svarade jag och hon från Telenor ellervaddetnuvarförtelefonbolag  presenterade sig inte och sa inte var hon ringde ifrån, utan ville prata med Jon. Jag undrade vad hon ville och hon berättade om undersökningen och sa allt annat än att hon ringde för att sälja ett erbjudande.

Och jäklar vad sur hon blev när jag inte lät henne prata med Jon! Ganska roligt faktiskt. Hon ville prata med Jon och höra honom säga att han inte var intresserad för det kunde jag inte göra åt honom. Men det kunde jag visst det, sörru, lilla tanten!

"Så, du kommer inte låta mig få prata med John (ja, hon kallade honom det)?"

"Nej."

Tror inte att hon kommer att störa oss igen. Ja, jag vet att de är försäljare och gör sitt jobb och bla bla bla men jag delar telefonabonnemanget och är gift med John (!) och har faktiskt lite att säga till om också.

Och som om det inte räckte med att de ringer, det kommer mejl också. Det här låg i inkorgen idag. Till att börja med: heter det inte "spene"? Resten får ni lösa själva. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 augusti 2011 18:24

 

På förmiddagen började det regna och det har fortfarande inte slutat. Blött, blött, blött. Men vi har kläder även för detta väder och for vi ut i skogen. Vi tog oss till "vår skog", det vill säga Skolskogen - där vi gifte oss. Nalle fick springa av sig och vi fick en skogspromenad. Nu är gänget luftat och siktar på en kväll med film och gott att äta och dricka.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 augusti 2011 18:13

Den här mojängen ställde till ett väldans huvudbry för min lilla mamma idag. Tidigt imorse ringde hon mig och berättade att hon inte kunde ändra kanalerna på teven. Jag hintade redan då om att det kunde vara batterierna. Jag är ju ingen "cable guy" men lovade att komma dit senare. Klart att mamma måste ha teve när pappa nu farit till Leksand.

Väl där visade det sig att det var ju batterierna som var slut i fjärrkontrollen. Men att min otekniska mor inte hade lyckats få upp batteriluckan trots att hon tydligen försökt "massor".

Hon poängterade att hon minsann kan en massa annat som att göra morotssoppa, heala och koka rödbetor - men nu är ju inte det något som hade hjälpt dig att se teve, eller hur? /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 1 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se