jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under augusti 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 augusti 2011 00:15

För fem år sedan förlovade vi oss på Liseberg. Tänk vad tiden går! Vi hade noga valt Liseberg eftersom det är en plats som betyder glädje för oss. Och vår förlovning är ju ett glädjeämne.

I dagarna är det förresten tio år sedan vi träffades för första gången. Vi har känt varandra i ett helt decennium!

Tänk så många sammanträffande som gjorde att just vi träffades. Vi som föddes över hundra mil från varandra sammanstrålade i en pytteliten ort i Värmland. Så många tillfälligheter. Så många om...

Och dessa år har innehållit allt möjligt i livets känslomässiga berg- och dalbana: glädje, hopp, sorg, förtvivlan, tristess, skratt och gråt. Precis som det ska vara.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 augusti 2011 08:30

Kan ju vara bra ifall någon panda råkar ha vägarna förbi...

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 augusti 2011 08:15

Det är roligt med paket och ännu festligare blir det när det står att avsändaren heter "Ryska Posten". Hahaha! Vad var det då i paket? Jo, handtag, famntag, klapp - eller en klotgrill!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 augusti 2011 08:00

Jag hittade ett erbjudande om att göra en billig fotobok hos Photobox. En spiralbok med 30 sidor för 49 kr. Och vem är då snyggast av oss och förtjänar en egen bok? Nalle förstås!

Jag har gjort en del fotoböcker, bland annat en av bilderna från vårt bröllop, och tycker att det blir fina minnesböcker. I vår bröllopsbok la jag till text från låtar som betyder mycket för oss för att få den personligare.

  

Ofta finns den smidiga funktionen att programmet organiserar bilderna själv. Det finns också många färdiga layouter att välja bland. Så att få till en snygg fotobok är inte alls svårt. Det kan bli en jättefin present till någon eller en bok att spara och ha och bläddra i själv! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 augusti 2011 18:00

Igår väcktes vi av väckarklockan och likaså denna lediga dag. Det har blivit tidiga morgnar den här helgen men så har vi hunnit med mycket skoj också. Fast lite trött blir man förstås...

Idag for vi på bio med Hugo och Lova. Men först skulle Nalle ut, sedan frukost, mer nallerastning - i spöregn!, sedan lånade vi bilkudde av barnens farmor och farfar, hämtade barnen, mot Skövde och hämtade ut de reserverade biobiljetterna.

Jag och Jon delade på oss. Jon parkerade bilen och rastade Nalle lite till, medan jag, Hugo och Lova var på Willy:s och köpte godis, gick på stan för att fördriva lite tid, gick till bion, först popcorn-köp och sedan filmen Bilar 2.

Och filmen höll på i runt två timmar. Sedan tillbaka till bilen, bensträckare för Nalle, med McDonald's-sugna barn för att äta och sedan hem med dem igen. Detta företag tog sex timmar från det att vi lämnade vår dörr tills vi var tillbaka igen... Och då blev det en långpromenad med Nalle. Skönt för honom, och för oss också som kunde förbränna lite utav allt gott som vi ätit... Lampbyte på bilen, bloggning, städning med mera - och snart Bingolotto. Puuuuuh!

 

Filmen då? Vad tyckte vi om den? Jo, den var väl bra men... Det kommer ett och annat men här. Men den var alldeles för lång. 1 timme och 52 minuter. Det var knappt att jag orkade sitta still så länge. Och den här filmen var inte alls som den första. Det här var mer som en Bilar-film ā la James Bond med agenter, spioner och flera tekniska prylar. Sedan hamnade Blixten McQueen lite i skymundan av Bärgaren i den här filmen. Filmens story är väldigt invecklad och jag är tveksam till att barn hänger med i alla intriger. Men filmen är välgjord och delvis underhållande. Men... första filmen är sååå mycket bättre! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 augusti 2011 17:45

På apotek Doc Morris finns det Childhood-armband att köpa. Armbanden kostar 100 kr och hela summan går till Childhood.

Vinsten från försäljningen går till projekt som hjälper barn i hela världen att överleva och må bättre.

Armbanden går också att köpa via Childhoods hemsida, läs mer här, där kan du också hitta ditt närmaste Doc Morris-apotek: http://www.childhood.se/pages.asp?r_id=92803

Pärlorna i armbandet och Childhood

vill påminna om allas rätt till en barndom.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 augusti 2011 08:15

Ikväll är det vi, Jan Bylund och vinsterna!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 augusti 2011 16:30

Idag firade Österhagens glass Glassens dag med många glassiga aktiviteter. Vi tillhörde den morgonpigga skaran och var där redan vid niotiden och bjöds på champagnesorbet med skivade jordgubbar till frukost. Gissa om det var gott!

Vid elvatiden var det glassmingel i den lummiga trädgården bakom Gula paviljongen. Österhagen har i över 15 år tillverkat egen glass av högsta kvalitet med färska och naturliga råvaror. Det gör ju förstås att glassen blir extra smarrig!

I partytältet fanns över femtio olika sorters glass att välja bland och vi provsmakade fyra sorter var: Chokladglass på yoghurt, nötchoklad, mangosorbet, ägglikör, Husar, Agnetas dröm, Passion och lite till champagnesorbet för den var så himla god!

 

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 1 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se