jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under september 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 september 2011 14:36

För en tid sedan skrev vi om Djurambulansen på bloggen, läs om det HÄR. Idag kom vårt medlemskort.

"Djurambulansen är en ideell förening bestående av en grupp människor som inget heller vill än se till djurens välbefinnande. När polisens resurser eller allmänhetens kunskap eller förmåga inte räcker till, finns vi där för att hjälpa djur i nöd. Djurambulansen finns tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar. Vår viktigaste uppgift är att rädda liv och minska djurens lidande vid en olycka."


Läs mer om Djurambulansen och hur du går tillväga för att bli medlem här: http://djurhjalp.se/

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 september 2011 14:32

Jag är med i Sofies Modeklubb och nu är jag utvald som testpilot för Sunsilk Damage Reconstruction Programme-schampo och balsam. Får se om det här blir vändningen för mitt slitna hår... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 september 2011 16:48




Jag älskar HDMI! Det är så smidigt att man numera kan föra över ljud, bild och data i en och samma kabel, och det med bibehållen bra kvalitet. Inget ont om Scart (jo, kanske lite...) eller andra typer av kablar, men HDMI är suveränt.



Enda nackdelen kan väl ibland vara priset. Men så är inte fallet med Tvspelsweb.se. Där kan man hitta en mängd HDMI-kablar till helt överkomliga priser. Till exempel denna 5 meter långa premiumkabel, version 1.4, för bara 99 kr:


Och är det något annat man söker, säljer Tvspelsweb.se mycket mer. Där hittar man även kamera- och studiofotoutrustning, data och elektronik, och - förstås - TV-spel och tillbehör. Välsorterat, med andra ord, och väl värt ett besök! /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 september 2011 14:51

Det blåste en del redan på förmiddagspromenaden. Vågorna slog mot stenarna. 

Sedan dess har vindarna blivit kraftigare. Regnar gör det också...

Och jag har dragit på det, men nu måste jag ut. Eller ja, Nalle måste ut. Ut i det nyckfulla vädret - och se till att vi inte får träd i skallen... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 september 2011 13:45

Nu har det kommit varor från Nelly. Jag nappade på supererbjudandet (tipsade om det här på bloggen, dock slut nu) om att köpa presentkort för 100 kr styck - presentkort värda 300 kr styck!

Hoppas att det erbjudandet kommer tillbaka. Jag körde på kvantitet och det dyraste som jag beställde var ett par beiga kängor - som ändå bara kostade 169 kr! Bäst med dem var att min skitstora fot inte såg skitstor ut med dem på...

Här är lite av det som jag köpte, allt kan av presentskäl inte vara med... ;)

Trosor, torrschampo, lipbalm, kofta...

... nattlinne, mer trosor, en grå klänning...

... en lila klänning som jag verkligen gillade, trosor, Pippi-mössa, tights, rosa kylmask, hårspray, nagellack, två par skor så jag blir längre (än Jon med ena paret!)...


Jag hade tur för allt passade! Skönt att slippa krångla med att skicka tillbaka.

Och den här bilden kanske lockar fram ett leende hos någon... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 september 2011 11:04

Jag har ansökt hos Smartson om att bli testpilot för Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub! Gör det HÄR du också senast den 15 september!

Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub är (ett himla låååångt namn!) så mild att du kan använda den varje dag för att motverka pormaskar, finnar och oren hud. Det testar jag gärna! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 september 2011 19:00

På sistone har saker och ting inte gått vår väg: datorn kraschade och är inlämnad med liten förhoppning om att något ska gå att rädda, Stefan Livs död och allt tragiskt runt omkring det, bilen behöver repareras och det är aldrig gratis, någonting privat som vi verkligen hade hoppats på sket sig och det var tufft - igen, känns som om vi är på väg till en minnesceremoni för Stefan Liv i Karlstad än en hockeyfest på torsdag, detta eviga regnande och nu mycket blåsigt väder med hårda vindar på gång, Katia heter hon visst, Gunde Svan hoppar av Mästarnas mästare, han hade varit mycket intressant att se (men ersättaren Jörgen Jönsson duger mer än väl), vi känner oss inte heller helt friska, vårt hem ska radontestas, med mera, med mera...

Men visst är bilden fin...?

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 september 2011 12:00

Nu alla fagersannabor, och alla andra också för den delen, är det dags att ställa upp för Fagersanna IF! Estrella håller i en tävling där pengar ska skänkas till fotbollsklubbar i landet. 1 miljon närmare bestämt. Om du röstar kan Fagersanna IF få ta del av pengarna. Röstningen pågår till och med den 6 november så än finns det gott om tid att rösta upp Fagersanna IF. Hittills har jag och Jon fixat 10 röster men fler behövs!

Just nu ligger Fagersanna IF på 50:e plats. Kan vi dra upp laget till topp tre kommer priset att delas ut i samband med Fotbollsgalan den 7 november i Globen! Men de 73 bästa klubbarna i tabellen får ta del av prispengarna.

Köp Estrella chips eller Rings (175 g- 500 g) och gå in på Estrellas hemsida, sök efter Fagersanna IF, rösta genom att skriva in datumkoden som finns upp i hörnet.

Och även du som röstar kan vinna priser varje vecka! När du fyllt i koden får du en förfrågan om att vara med och tävla och det är du genom att ladda upp en fotbollsrelaterad bild. Missa inte heller att bli ett fan och gilla klubben!

Kom igen nu - FÖR FAGERSANNA IF! /Jenny

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards