Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011
Vi åt god mat igår och vi har ätit god mat idag också, nämligen langos. Langos är så jättegott! Den här gången lånade vi mammas fritös och det gick mycket lättare än när vi tidigare har försökt hålla rätt temperatur i en kastrull. Det kändes nästan som att vara tillbaka mitt i sommaren på marknad bland alla stånden. Men nu är det höst och inte sommar och Jon erbjöd sig visserligen att bistå med ett stånd men det kändes lite opassande... ;)
Man kan ha allt möjligt som topping på langosen, det går till och med att göra efterrättslangos med sylt och grädde. Vi tycker dock att det är godast att äta dem penslade med vitlöksolja, och den här gången även med lite riven västerbottensost. Om det är någon som vill testa så finns receptet som vi följde här. /Jenny
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|