jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under oktober 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 oktober 2011 19:28

Gilla Finax på facebook, berätta hur ditt morgonfejs ser ut och få en produktcheck på müsli:

https://www.facebook.com/FINAXCOM?ref=ts&sk=app_235821449799539

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 oktober 2011 15:00

I LensWays senaste utlottning av glasögon blev jag en av de lyckliga vinnarna. Det här är verkligen en generös tävling! Om den återkommer tycker jag att ni ska ta chansen och delta. Detta paret beställde jag. /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 oktober 2011 14:45

Nu har den här mysiga stugan i Fagersanna fått en mycket passande skylt med texten: Smultronstället.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 oktober 2011 11:15

Så var det åter dags att se upp med var man går i skogarna...

"Under älgjakten i Norge ville man förhindra att folk sköt varandra istället för älgarna, så man beslutade att vidta extra försiktighetsåtgärder. Alla jägare skulle t ex ha en pannlampa på huvudet, och dessutom skrika "Jag är inte en älg, jag är inte en älg" för att förhindra alla möjligheter till missförstånd. Detta till trots var det ändå en person som blev skjuten. Jägarna som sköt honom skulle förklara hur olyckan kunde ske:

- Vi trodde han skrek "Jag är en älg, jag är en älg". Säg doktorn, kommer han att klara sig?

- Han hade haft större chanser om ni inte hade flått honom..."

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 oktober 2011 11:02

Natten var kylig men dagen har börjat soligt. Morgonrastningen är avklarad och den innehöll både klickträning, sök och lite mer träning. Men älgjakten har börjat och jag är lite försiktig med vart jag går nu.

Innan promenaden klippte jag ned min tomatplanta och slängde bort det sista av sommarens odling. Och balkongmöblerna står nu i förrådet. Det var den sommaren det.

Men det är skönt att få lite ordning i livet igen, att hitta tillbaka till rutinerna. Vi börjar komma i fas efter den senaste tidens alla händelser. Vi har till exempel fått tillbaka bilen och bilfirman hade nog rea för det blev inte alls så dyrt den här gången... Men vi tar ju gärna emot Drömvinsten på Lotto ikväll ändå. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 oktober 2011 09:41

I ungefär precis en månad har vi haft en omröstning på bloggen. Vi ställde frågan om ni bloggläsare har träffat oss i verkligheten. Av denna omröstning kan vi dra slutsatsen att våra läsare är klipska för alla förstod frågan. Majoriteten, nästan hälften, har någon gång träffat oss utanför internet. Lite kusligt är det att några utav er har träffat oss - men vi vet inte om det. Det blir vi ju förstås väldigt nyfikna på. Hmm... Några har svarat att de känner sig lyckligt lottade över att de inte träffat oss. Det var ju synd för dem! Medan några andra faktiskt har svarat att de skulle vilja träffa oss. Så fint av er. Här nedan kan ni se det slutgiltiga resultatet.

Vi återkommer säkert med fler omröstningar framöver för vi är mycket nyfikna på er som läser våra inlägg. Det var roligt att så många av er ville svara. Tack så mycket!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 oktober 2011 08:10

Klicka upp internetradion här: http://sverigesradio.se/skaraborg/ och du kan lyssna på Jon live om cirka 10 minuter. Det blir en liten uppföljning på vår frukostkassevinst. Spännande!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 11 oktober 2011 18:30

Det är härliga Lotta som har förärat oss med den här fina utmärkelsen och det tackar vi så mycket för.

Nu följer några saker som man ska göra när man fått denna award: länka till den man fått den av, fullborda de fem meningarna och skicka den till fem andra bloggar.


1. När ingen ser eller hör mig…

Jon: Sjunger jag opera. (Jenny tillägger att det kanske är tur att ingen ser eller hör det...)

Jenny: Då ser jag DIG!

2. Jag går aldrig hemifrån utan… 

Jon: Att längta hem.

Jenny: Kläder!
3. Vår blogg heter som den gör för att…

Ett utav Jennys brorsbarn hade som liten svårt att hålla isär två personer (!) - nämligen oss två. Vid något tillfälle slogs vi ihop till Jennyjon. När Jenny frågade vad hon hette så svarade barnet: Jennyjon. (Men när Jon ställde samma fråga hade ungen ingen aning...) För att göra det lätt för den som är liten blev vi helt enkelt Jennyjon - utan och. Barnet är äldre nu (och vet att vi är två personer) men namnet har blivit kvar.

4. Om jag vågade skulle jag… 

Jon: Sjunga opera så att alla hör det.

Jenny: Säga ifrån mer och sluta vara så jävla medgörlig/mesig!

5. Om tio år kommer jag att…

Jon: Komma på bättre svar på dessa frågor...

Jenny: Fylla 19 år igen väl...?


Tack så mycket Lotta för denna tjusiga utmärkelse! Självklart skickar vi den vidare. Nu följer inte vi så många andra bloggar, men de som vi väl följer har vi varit trogna under en längre tid. Just därför skickar vi denna award vidare till:


Annika  Skrivmoster  Spanarn55  Fru Eriksson och Lottas blogg

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se