jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under oktober 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 oktober 2011 22:45

Klockan är mycket och vi har varit i farten hela dagen. Jag vaknade halv fyra imorse och runt halv sex for vi hemifrån. Först stannade vi till hos en gammal kompis från skoltiden i Stöllet, Jan. Hans båda härliga ungar var också hemma så vi fick träffa dem och de fick träffa oss och Nalle. Vi stannade där några timmar innan vi fortsatte mot Ullared. Och där var nog halva världens befokning också - sååå mycket folk har det aldrig varit när vi varit där förut!

Först gick vi omkring i de andra affärerna innan vi vågade oss in på Gekås. Mycket, mycket folk men vi hittade förvånansvärt mycket ändå. Och framåt kvällen lugnade det verkligen ner sig. Vi lämnade varuhuset vid åtta, men då var det fortfarande en del kunder kvar som inte tagit sig förbi kassan...

Nu är vi sent om sider incheckade på hotellet och ska snart lägga oss. Nalle sover redan. Men det är ingen brådska till frukosten här - den serveras ända till två. Ja, till 14.00

Våra planer för morgondagen är inte fastställda än. Vi hittade allt (och massor mer) på shoppinglistan och samtidigt är vi lite sugna på att åka till Falkenberg och titta till Skrea strand som har en speciell plats i våra hjärtan. Sedan är det ju söndag också och det kan vara skönt att inte komma hem för sent. Men som sagt. Alla dörrar är fortfarande öppna.

Hursomhelst har vi i alla fall haft en underbart rolig dag! Den har innehållit mer än vad man kan begära och vi är glada och tacksamma. Vi kanske hörs imorgon...? /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 oktober 2011 04:15

Vi är uppe tidigt och är snart redo för avfärd. Lite sömniga, men det ska nog gå bra. Första stoppet blir utanför Dannike hos en kompis. Han lovade att vara vaken så vi hoppas att vi inte väcker honom...

 

Efter det vidare till Ullared för shopping på området och framförallt på Gekås! Det vore skönt om inte för många har samma lördagsplan så vi slipper trängas i varuhuset.

Ha det så bra! Vi hörs kanske senare från Halmstad. Må GPS:en leda oss rätt. Puss&kram!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 oktober 2011 21:42

     

Förra helgen tipsade vi om den vackra filmen Oceans och nu finns chansen att streama den gratis hos Film2home. Och det tycker vi verkligen att ni ska göra för det här är en mycket vacker naturfilm som fängslar!


Gör så här:
1. Logga in/registrera dig som medlem på film2home.se
2. Leta fram "Oceans" i menyn (eller klicka här)
3. Klicka på "Hyr".
4. Välj "Värdekod" i menyn och ange koden: 102433795766

 

Oceans: I sex år arbetade den Oscarnominerade regissören Jacques Perrin och hans team på 50 olika platser i världen – alla under havsytan. Tolv produktionsteam filmade över 100 olika djurarter, i situationer och miljöer det tidigare inte varit möjligt att filma. Man fick helt enkelt uppfinna ny teknik och avancerad utrustning för att lyckas fånga det omöjliga på bioduken.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 oktober 2011 20:27

 Nu finns det julmust!   

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 oktober 2011 20:03

 

Just nu kan du köpa alla fyra Die Hard-filmerna för bara 149 kr (exkl. frakt) på CDON.COM. Det tyckte vi var väldigt billigt så vi slog till för just dessa moderna klassiker saknades i vår samling. Det här är riktigt bra action! Vem känner inte till citat som: "Now I have a machine gun. Ho ho ho" och "Yippee ki-yay, motherfucker!" Här kommer en mycket välgjord hyllningsvideo till filmerna som säkert väcker många fina minnen:

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 oktober 2011 19:30

Tampongen Beppy är en spännande nyhet för mig. Det är en mjuk tampong som ser helt annorlunda ut mot vanliga tamponger. Den är gjord i ett mjukt skum behandlat med lactagel. Man slipper det dinglande snöret för Beppy har istället en ögla. 

Men det som sticker ut mest med Beppy är att det ska gå att ha sex med den! Tampongen är så mjuk att den inte ska kännas för varken dig eller din partner. Mycket intressant. För en del är ju sex det sista på listan under menstrautionen, men för många är det precis tvärtom. Bra med ett alternativ i så fall.

Beppy tamponger finns bland annat att köpa på Tampongshopen, därifrån är också bilden lånad. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 oktober 2011 19:15

Bara 58 110 poäng kvar! Det får jag ju ihop på en kvart. Inte! Förresten vill jag inte ha en hårtork. /Jenny

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards