jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under oktober 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 oktober 2011 20:14


Jag ringde den automatiska telefonväxeln på jobbet och frågade efter jultomten - och han svarade! Tomten lät glad och fryntlig och verkade inte alls stressad, fastän det bara är drygt två månader kvar till julafton. Skönt att höra.

Han bad mig läsa in min önskelista efter pipet.Den blev ganska lång, så om ni också ringde tomten och det var upptaget, vet ni nu i alla fall varför... ho-ho-ho! /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 oktober 2011 11:09

Jag har bläddrat i almanackan och förvånats över hur många födelsedagar som väntar. Inom några månader, från den 11 oktober till 10 februari, har vi hela nio födelsedagar bara inom den närmsta familjen. Och åldersspannet är stort. Den yngstafyller 8 år och den äldsta 96!

Jag och Jon ska fira bröllopsdag under denna period också - och så har vi jul förstås. Många presenter blir det... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 oktober 2011 19:15

Ingen har väl missat att det är kanelbullens dag idag? Trodde väl inte det...

På jobbet bullades det i alla fall upp rejält med nybakta, väldoftande finbröd från Huldas caf. Och givetvis ska man dricka kall mjölk till. Mycket gott! När är det wienerbrödets dag nu igen...? /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 oktober 2011 15:04

Fredagen den 25 november drar vår favoritserie På spåret igång. Äntligen! Dessa nio par är med och tävlar den här gången:


  • Martina Haag och Erik Haag
  • Anna-Charlotta Gunnarson och Ylva Hällen
  • Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt
  • Jessica Zandn och Claes Ljungmark
  • Johanna Frändn och Carl Johan De Geer
  • Christer Lundberg och Morgan Larsson
  • Peter Wahlbeck och Gunilla Hammar Säfström
  • Nisti Strk och Claes Borgström
  • Maria Tjärnlund och Ralf Edström

Ska bli mycket spännande att se vilka som vinner den 22:a säsongen av På spåret. Programledare, för tredje året i rad,är Kristian Luuk och Fredrik Lindström. Vi ska genast börja blädda i kartböckerna! Men oftast sitter vi i soffan och fattar ingenting - men vi har roligt på resan i alla fall.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 oktober 2011 11:15

Problemet med att kommentera på blogspotbloggar fortsatte och därför valde vi att installera en ny webbläsare för att försöka kringå trasslet. Vi valde Google Chrome och då fungerade det att kommentera. Men det får tillsvidare bli en webbläsare som kommer i andra hand. Har lite svårt att släppa Explorer.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 oktober 2011 10:50

Dessa små dosor är utplacerade i rummen som vi är mest i, i vårt fall sovrum och datarum. Där ska de ligga i tre månader. Dosorna får inte flyttas eller utsättas för annan påverkan som kan störa mätningen. Men varför utförs då den här mätningen? Ja, det är en mycket befogad fråga för i brevet står det: "Enligt direktiv från Miljösamverkan i Skaraborg kommer Tibrobyggen att utföra mätningen. Tibro har av erfarenhet inte någon markradon men mätningen utförs för att tillmötesgå myndigheten."

Japp, det är viktigt att tillmötesgå myndigheterna...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 oktober 2011 22:00

En del utav er som hittar till vår blogg gör det via Google. Jag tycker att det är intressant att gå igenom trafiken hit ochkolla vad det är som lockar. Det här är vad några av våra läsare har sökt på idag:

Har vi verkligen skrivit om allt detta...? (Har väl kanske en utav sökträffarna mer i åtanke än de andra. Gissa vilken? Tror att Google driver lite med oss... Fast jag ska höra med honom som hade den gipsade foten för säkerhets skull.) /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se