Direktlänk till inlägg 4 november 2011
Langos med vitlöksolja och salt, langos med kebabkött och crème fraiche och langos med rödlök och fiskbebisar. Det finns en langos för alla smaker!
Det gick riktigt bra förra gången som vi gjorde egna langos för de blev supergoda! Denna succé gav mersmak och idag friterade vi nya langos som vi bjöd på. Mamma och pappa har ätit denna rätt förr men tyckte att vi lyckades minst lika bra som de professionella. Johan hade aldrig ätit langos någon gång men med kebabkött på fick han ner några också.
Langosfriterare och langosätare.
Det fick bara plats en langos åt gången i fritösen så det tog sin lilla tid att göra det tjugotalet langosen. Men vem, förutom mamma som har köksstress i blodet, hade bråttom...? Vi åt i lugn och ro och sedan blev vi så mätta att vi sprack. På något sätt lyckades vi dock också får ned lite friterade potatisskal som efterrätt...
Ett bra recept på langos finns här: http://www.ica.se/Recept/langos-164027/ Våga testa denna goda ungerska rätt! /Jenny
Att fritera potatisskal blev också jättegott!
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|