jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under november 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 november 2011 06:19

Att en lampa inne i bilen satts på och blivit glömd under hela dagen igår och att bilbatteriet stått på laddning under natten ska förhoppningsvis inte hindra oss från att komma iväg. Startmotorn hade ju orkat dra runt till slut, så det här var mer en försiktighetsåtgärd för att ladda upp batteriet helt. Eller...?

Som om den här resan inte var spännande nog.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 november 2011 14:45

Så gott som färdigpackat...


Imorgon bär det av mot väskusten och allt som vi tänkt göra. Först mot Nordens Ark och det ser jag verkligen fram emot, speciellt att få se vargar. Jag tycker att det är ett mäktigt djur.

Jon jobbade sent igår och kom hem ännu senare än vad det stod på schemat... Ikväll jobbar han sent igen så han har lite packning kvar men annars så är allt klart... tror jag. Nalle är riktigt taggad och när jag gick och packade sprang han omkring med sin vattenflaska som vi tar med varje gång det är dags att åka bil.

Nalles mat och medicin är packat, och det är viktigast. Göteborgspassen är med, lill-datorn och alla dessa sladdar till mobiler och kameror. GPS:en är inställd... Lite kläder är också med men det ser tyvärr ut att bli regnigt. 

Hotellet ska ha fri tillgång till internet så bloggen kommer förhoppningsvis inte att ligga nere under dessa dagar. /Jenny

Nalle är den som är mest ressugen av oss...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 november 2011 08:30

Idag klockan 11.00 bjuder Findus 1000 facebookvänner på lunch. Kupongen kommer i mobilen och lunchen är en rätt från World Selection. Först till kvarn... Lycka till! 


Edit: Lite krångel med den appen kan man ju lugnt säga...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 november 2011 17:46

Det finns fortfarande Skyr-yoghurt att få tag i med fb-konto. Yoghurten var riktigt god, i alla fall den som smakade vanilj som vi testade.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 november 2011 16:30


    

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 november 2011 14:30

 

Vissa dagar är posten roligare än andra och idag låg det mycket skoj i lådan. Kokboken från Milda kom. Snabb leverans på den måste jag säga och det kanske finns böcker kvar att få tag i för er som ännu inte skickat efter. Postpåsen för julkorten kom också idag. Jag fick också en tub med tandblekningstandkräm från The white one. Jag testade tidigare en annan blekningsvariant där man skulle sitta med blekningen i flera minuter men det hade jag för många myror i rumpan för... Är det någon som testat The white one?

Mitt nagellack kom också idag från Shopping4net. Favoritmärket är Deborah och jag hittade en spännande färg som påminner om bubbelgumslila. Har redan testat och jag slängde på lite krackelering från Depend också.

   

Och inte nog med det... I lådan låg också filmen Bridesmaids - med underbar färg på DVD-fodralet. Jag skrev ju tidigare att CDON brukar vara snabba att få iväg filmer när det är dags för release och det var de den här gången också. Nu har jag något att göra ikväll. /Jenny

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 november 2011 08:33

Bli bland de 250 stycken första och få en kupong på quorn: http://www.facebook.com/QuornSverige#!/QuornSverige?sk=app_109740392450338


"Under fyra tisdagar från och med idag så ger vi bort 250 gratis produkter till de 250 första som fyller i sina uppgifter i formuläret till vänster under "1000 "gilla"". Max en kupong per hushåll, som skickas på posten inom ett par veckor."

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 november 2011 22:34

Härliga hund är, förutom morgontidningen, den enda tidning som vi prenumererar på och det av den självklara anledningen att det är en riktigt läsvärd tidskrift. Vi fick senaste numret i lådan idag och gjorde en intressant upptäckt. En annan Nalle, som i ansiktet är mycket lik vår Nalle är med, och luktar på en tomte. Att Nalle är blandras vet vi men vad det är i honom mer än schäfer vet vi inte, även om vi länge har anat leonberger. Och hunden på bilden, den andra nallen, är just en leonbergerblandis.

 

Hunden på bilden i senaste numret av Härliga hund är inte vår Nalle, men visst är det likt.

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se