jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under december 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 december 2011 20:16

Julledigheten närmar sig lika fort som en släde dragen av nio vilda renar, och för att fira detta och tjuvstarta helgmyset (det är ju ändå lillördag), råkade jag få med mig några bakverk från Nymans café hem. Vet inte hur det gick till. Måste ha varit några sötsugna vättar som smugglade in dem i bilen...

Nu är de hursomhelst borta, var vet ingen riktigt säkert, men bilden ovan är i alla fall ett bevis på att de verkligen existerat. Om de var goda? Har tomten en röd luva och stor mage...? /Jon


Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 december 2011 06:00

Om 1000 personer gillar Glimras facebooksida innan julafton har de lovat att skänka 10 000 kr till Friends. Det tycker vi låter jättebra och nu är det mindre än 30 stycken gillare som behövs.

"Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning och andra kränkningar inom skolan och idrottsföreningar runtom i hela Sverige." Gilla!

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 december 2011 17:45

 

Nu är det mycket annat än bloggen som tar upp vår tid men det verkar vara full fart för de allra flesta nuförtiden. Det planeras för allt möjligt, men här är ändå inte själva julstressen så påtaglig. Julklapparna fixade vi tidigt och julsakerna fick bli kvar i förrådet i år. På julafton ska min lillebror komma hit och vi ska ha tacojul i all enkelhet. Ingen av oss är särskilt förtjust i julbord och Jon har redan nästan förätit sig via jobbet. På kvällen blir det dock risgrynsgröt och skinkmacka till de som äter det hos mamma. På juldagen blir det mer traditionellt firande med julmat och julklappar och samtidigt fyller pappa år. Kanske är det för att vi haft mycket annat att tänka på som julen har fått stå lite åt sidan den här gången, vi får ta nya tag nästa år. Då kommer säkert allt att se annorlunda ut... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 december 2011 17:30

Vi har spelat sällskapsspelet Ullaredsspelet som verkligen uppfyllde sitt syfte: vi vill dit och vi vill dit NU! Japp, man blev så sugen på att shoppa loss i det stora Gekåsvaruhuset och göra allt det där som spelet tar upp på riktigt. Vi vill jaga Boris, efterlysa oss i kundtjänst, köpa fryspåsar, fika på plan 3...

Spelet var mycket lätt att komma igång med och spelreglerna rymdes på en liten pappersbit. Väldigt lätt att spela och igenkänningsfaktorn var hög. Med sin kundvagn ska man med hjälp av tärning ta sig runt i varuhuset och bli den som först fyller sin kundvagn och tar sig ut ur varuhuset till sitt mål. 

Spelet får tre tärningar av fem möjliga!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 december 2011 04:45

 

För fem år sedan tog vårt liv en helt ny vändning. Under en tid tillbaka hade vi börjat leta efter en hund och vi hittade Nalle som fanns på ett omplaceringshem. Vi for och hälsade på honom och följande dag hämtade vi hem honom - och sedan blev ingenting sig likt. Mest har det förstås varit glädje men denna hundresa har bjudit på många, många känslor och flera omställningar. Men det har varit värt alltsammans. Vi älskar vår Nalle över allt annat och vi är så tacksamma för att han kom in vårt liv.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 december 2011 18:30

Fantasin flödar och ännu ett sätt att dra vinnare på är skapat! Den här gången bakade vi in alla tävlingsdeltagares namn i snöbollar och drog en vinnare. Tur att ni var lagom många så vi slapp göra snöbollar till midsommar... Så här gick det till:


 

Stort grattis till Liselotte! Vi har skickat ett mejl till dig.

 

Tack till alla som deltog i denna julklappstävling.

God jul och gott nytt år till er allesammans!

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se