jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under december 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 december 2011 15:00

En del av er har fått vårt julkort med posten och ni andra får ta del av det här.

Då slipper ni i alla fall öppna kuvertet uppochned...

Sorry, till er som fick göra det. Det gick lite för fort vid julkortskrivningen... ;)

Från oss alla till er alla - en riktigt God Jul!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 december 2011 14:45

  

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 december 2011 14:30

Den lilla snön som föll för några dagar sedan har helt försvunnit. Igår släpade jag upp cykeln igen ur vinterförvaringen i förrådet och cyklade med Nalle och så blev det idag också. Löpbandet skulle ju bara vara ett komplement till hans rastning och givetvis är det roligare för oss båda att kunna röra oss ute.

Men idag var det inte så lätt att ta sig fram. Under natten har det blåst och regnat massor och i skogen har träd fallit. Vi kom inte långt på cykelturen innan vi fick dra undan första trädet och mot slutet av cykelturen låg nästa. Det här trädet var lite större men jag och Nalle kämpade på som värsta skogshuggarna för att göra vägen framkomlig. Vi blev både smutsiga och dyblöta i det kalla snöblandade regnet men nu är det fritt fram! /Jenny

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 december 2011 14:00

Känslig hud var det här så jag ska få testa Niveas deo pure & sensitive. Spännande! För att vinna en presentförpackning står det i det bifogade brevet att om man delar med sig av en videofilm får man en presentförpackning. En film med vad då? När jag rollar runt i min armhåla...? Tror ingen vill se det... Men jag ska nog komma på något annat sätt att dela med mig av mina erfarenheter utan att någon ska behöva kräkas. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 december 2011 17:00

Samsung-videokameran som vi hittade till specialpris i en utav Netonnets luckor har kommit. Minneskort och den lila Golla-kameraväskan beställde vi från CDON.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 december 2011 16:48

Efter samlaget och full av hopp frågar hon:

- Vad skall ungen heta?

Han drar av gummit, knyter knut på den och svarar:

- Kommer han ut härifrån ska han heta MacGyver.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 december 2011 14:15

I förmiddagsprogrammet på P4 Radio Skaraborg ringde programledarna upp Tomteboda och Tomtens assistent berättade att nu var det många önskelistor som kom in till Tomten. Varje år kommer det in 130 000 önskelistor och alla barn som lämnat sin adress får svar från Tomten. Den här roliga listan från en flicka lästes upp:

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 december 2011 14:00

Många är vi som säkert har gått förbi de där gripklorna på marknader och nöjesfält. Det ser ju så lätt ut - bara att trycka lite uppåt och lite nedåt och sedan fångar gripklon upp godis, mjukisdjur eller vad glasboxen är fylld med. Men det är ju inte så lätt, det behövs tur eller övning...

För 249 kr kan du köpa dig din egen Candy Grabber - den finns hos CoolStuff och där hittar du många andra julklappstips!


  Candy Grabber från CoolStuff!  


Just nu toppas listan av den automatiska såsvispen men jag tycker att Candy Grabbern verkar mycket skojigare - och godare. Dessutom blir det en perfekt bantningpresent - fångar jag inte upp något godis får jag inte äta något! Hahaha. Jag kommer också att ha ett riktigt övertag nästa gång som vi åker till Liseberg - då tömmer jag ALLA deras grabbers.

Det här är helt enkelt en perfekt julklapp till en tävlingsinriktad gottegris! /Jenny


 

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se