jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under december 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 december 2011 07:30

Nästan vaken i torgvantar, tofflor och filt... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 december 2011 14:30

  

Visst är de läcka mina nya arbetsbyxor?! Det tycker jag i alla fall. Byxorna, Hantverksbyxa Pink Camouflage, är en present från Protecty för att vi bloggade om dem, läs mer om det erbjudandet här. Protecty är ett företag som säljer arbetskläder riktigt billigt - så in och kika om du saknar något!

 

Byxorna har ett supersnyggt mönster och verkar riktigt slitstarka, enda nackdelen är att storlekarna är helt galna. Jag brukar normalt ha 36 men på de här byxorna blev jag tvungen att ha 40! Två gånger fick jag skicka tillbaka byxorna för det gick bara inte att knäppa dem. (Tur att vi fixat det där löpbandet...) Så tänk på det om ni ska beställa den här modellen, öka minst en storlek.

Det är ju inte det lättaste att köpa kläder... ;)

Det här byxorna kommer att bli perfekta hundrastningsbyxor med sina många fickor för nycklar, telefon, klicker, godis, bajspåsar och annat. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 december 2011 14:12

Ibland kommer jag inte obehindrat förbi Nalle när jag kommer in med posten. Idag var en sådan dag och givetvis hade han och hans sötnos rätt. Det fanns en present som var till honom med bland posten: en hundjulkalender!

Den här fina kalendern hade jag turen att vinna till honom hos Vi med Djur som är en jättetrevlig sida. Där kan du läsa om hur det är att arbeta och leva med djur. Hundkalenderns luckor är fyllda av hundgodis - en jätteskojig present som vi tackar så mycket för.

Nalle ville självklart öppna sin present själv och det gör han ju så bra, fick bara hejda honom lite. Det är ju inte den 24:e än. Hahaha!

  

Det var någonstans efter det här som jag fick gripa in... och snart var lucka 1 tom. Voff och tusen tack än en gång! /Jenny

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 december 2011 14:05

Fint skriven grattishälsning, skumtomtar, skraplott och presentkort - vad mer kan man önska sig! Tack, snälla du. ;)  /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 december 2011 14:00

Imorse tog jag emot en Schenkerbil som kom med ett paket. Vid lunch ringde det på dörren och utanför stod en kille från Jet Pak med ett litet paket. Jag hann knappt in med paketet innan en granne ringde på dörren och lämnade lite post för Postis hade tyckt att det var dumt att vi skulle behöva åka ända till Tibro för att hämta paketen. Det var snällt att bespara oss den turen. Tyvärr har vi ju ingen postutlämning i Fagersanna och det är över milen till Tibro men fortsätter vi få så här många paket kanske det blir postutlämning på Tempo här! Anledningen till att grannen fick ansvaret att lämna den posten var för att det redan var proppfullt i lådan! Tänk om alla dagar var så här... /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se