jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under januari 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 januari 2012 15:35

Hittills har det verkligen varit en lugn lördag. På förmiddagen tog vi en promenad i spåret och nu när Jon kunde ta Nalle gick jag med stavar. Allt för att stärka ryggen. Mat, lite städning och teve (snyftade till En värsting till syster 2...) har det också blivit. Vi försökte fixa e-legitimationer också, men jag vet inte riktigt hur det gick med det.

Väldigt lugnt alltså, men skönt. Vi har, som ni kanske sett, tagit tag i lite tävlingar igen också. Tävlingen om träningstoppar här nedan verkar ha stor vinstchans så häng på där vetja! Det har stått en nolla länge i kategorin tävlingar här på bloggen innan men nu är det ändring på det. Hoppas på lite tur för det skulle pigga upp och kanske driva illamåendet lite på flykt. Vi börjar med Drömvinsten på Lotto ikväll. Men nu ska murmeldjuret ut igen... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 januari 2012 20:03

Vi blev inte först, men inte heller sist - hoppas vi. Nu har vi i alla fall införskaffat oss en blu-ray-spelare och hoppas på en otroligt förbättrad bildkvalité som kommer att slå oss med häpnad. Eller nåt... Men vi låter gammelvideon stå kvar ifall. Hahaha!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 januari 2012 19:56

Galla cirka 11.19 Kraftig trötthet och illamående både före och efter. Dessutom har jag varit väldigt känslosam. Mina tårkanaler fungerar felfritt om vi säger så.

Men man måste väl heta riddar Kato och ha ett hjärta av sten för att inte känna sig lite illa till mods av Röda Korsets reklamfilmer... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 januari 2012 19:54

Inte danska men det gick bra ändå. /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 januari 2012 19:15


Han kom i fred. Fast han råkade kraschlanda sitt rymdskepp på en hund... Paul är ingen vanlig utomjording, och Paul är ingen vanlig alien-film. Det är en komedi med hjärtat på rätta stället som driver med rymdfilmer, hela tiden med glimten i ögat, ungefär som Fanboys.
Ni kanske känner igen filmens huvudpersoner? Simon Pegg och Nick Frost har varit roliga i många andra filmer också, och är ett riktigt radarpar. Här är de två engelska filmfantaster på en road trip genom USA för att besöka science fiction-mässor och kända "alien hot spots", som till exempel Area 51. Vad de inte räknar med, är att de råkar springa på en livs levande rymdvarelse - Paul - på rymmen undan männen i svart.
Jag gillar filmer som denna, där man märker att filmskaparna vet vad de driver med, och gör det med finess och en viss vördnad. För visst kan det vara lite nördigt att kunna prata klingonska som vuxen, eller kunna alla repliker i... tja, Aliens till exempel (ja, det kunde jag en gång i tiden) men med en stor portion varm humor kan man komma undan med mycket. Dessutom riskerar man att missa en massa skämt om man inte varit en geek och sett alla dessa fantastiska rymdrullar. The truth is out there, so live long and prosper, and may the force be with you! /Jon

PS. Paul hade förresten namnsdag i förrgår. Grattis i efterskott!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 januari 2012 19:31

  

 

Jag var en sväng till Västerås idag, där mina planer grusades av en truckförare på bönemöte. Men det är en helt annan historia... Det viktiga i denna historia är dock att jag längs vägen råkade se att Dollar$tore öppnat i Arboga! Det hade jag inte en aning om, men det blev givetvis en snabbvisit in där. Och nu är Nalle x antal tuggben och sju grisöron rikare. (Nej, kexchokladen, tandkrämen och deodoranten var inte till honom...) /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 januari 2012 19:30

Jorå, jag eftermiddagsspydde idag också. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 januari 2012 19:27

Hemmagjord vegfärspusselpaj och bortaköpt jordgubbstårta. Och varför inte...?

 

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 1 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se