jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 14 april 2012

Second hand, mat och konstvandring

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 april 2012 16:45

Dragspelet på Candela var sålt så det blev inget "dragande" för pappa Folkes del, men det fanns som vanligt en hel del att titta på ändå i denna stora second hand. Vi hittade en Tummen-bok för 10 kr och en sänghimmel som vi betalade 25 kr för.

Vi har redan en del barnböcker för Jenny är barnsligt förtjust i dem, men ingen bok om Tummen och spjälsängens bäddset hade dessutom Tummen-mönster på. Boken heter Tummens resa. Någon som läst den? Är den bra? ;)

Sänghimmelen/myggnätet tänkte vi använda till spjälsängen (som vi ska köpa någon gång...), och kanske pryda den med några fina dekorationer för att piffa upp den lite.


Sänghimmel och barnboken Tummens resa.


Efter shoppingen var det matdags igen. Och då passade det bra med favoritstället Tibro Bar & Grill. Fisk för ett par och falaflar till resten. Efter maten satt vi och pratade och snart hade vi hela pizzerian för oss själva.


Son, far, fisk och falaflar.


Marianne är iväg på ett evenemang, en Hälsomässa i Skövde, och vi hamnde istället på en konstvandring i Tibro, även om vi inte besökte alla utställare som deltar under den här konsthelgen. Vi tittade in på Ateljé Blocking och även på Tibro Fotoklubbs utställning innan vi begav oss hemåt. 


 

Under helgen pågår det en konstvandring i Tibro med omnejd.


Nu spelas det hockey och vi måste ju hålla på Brynäs, även om eller kanske just eftersom de slog ut Färjestad. För oss är ju Färjestad bäst, men som av en händelse blev de utslagna av Brynäs och om de lyckades slå ut det bästa laget borde ju de vinna SM-guld. Eller...?

 
 
Mandamonki

Mandamonki

14 april 2012 17:57

Hejsan! Mitt namn är Manda och i min blogg pågår just nu lottningen! Det betyder att du kan skriva in din bloggadress bland mina kommentarer i min blogg och sen så kommer jag att lotta ut en 2 vinnare som får synas framför 50-60 läsare! Du bör nog vara med eftersom din blogg är super bra och intressant! // Mandamonki

http://mandamonki.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

14 april 2012 17:59

Frestande men vi tror vi avstår och hoppas att de som vill läsa hos oss hittar hit ändå. :)

 
viki

viki

14 april 2012 18:45

sv- nej den är inte avslutad än !! :)

http://wwwiktoria.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

14 april 2012 18:45

Okej, då finns det fortfarande en chans. ;)

 
Fröken Jenf

Fröken Jenf

14 april 2012 21:27

Det är bästa läsboken här hemma! BRA köp!
Fin blogg :D

//Fröken Jenf

http://www.frokenjenf.blogspot.com

Jenny och Jon Sjöberg

14 april 2012 21:32

Nämen, vad roligt att höra! :)
Vi tänkte faktiskt läsa den ikväll för magen, för vi har hört att babyn kan känna igen böcker som lästs för babyn i magen sen när den är född.
Kramar från oss! /Jenny

 
Lotta

Lotta

14 april 2012 21:28

Har inte läst just den Tummen-boken men bl.a Tummen tittar på natten...den tyckte Julia var väääldigt läskig då hon var liten haha ;) Jag gillar Tummen o vi har flera Tummenprylar o kläder. Så sött! =)

http://www.esmeralda71.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

14 april 2012 21:35

Ja, Tummen har verkligen gjort en stor comeback! :)
Vi har sett tummengrejer lite här och var. Nu var vi glada över att vi hittade en överhuvudtaget, minns inte att jag läst så mycket Tummen själv.

Ska hålla utkik efter den boken. ;)

Nu ska vi dra oss tillbaka. Har en 35-åring att fira lite för tidigt imorgon. :) Natti, natt. /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 18 april 16:00


Lin och Sia har tillverkat glitterflaskor, ett enkelt men väldigt fascinerande pyssel. I genomskinliga plastflaskor hällde vi olika sorters färgat glitter och diverse småsaker som stjärnor och annat roligt innan vi fyllde upp flaskorna med vatten. Ko...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 17 april 07:30

  Det här pysslet imponerade faktiskt lite på Lin när vi gjorde det, för det var något som hon inte sett innan. Och vid första kollen på utskriften ser allt huller om buller ut, men efter målning och vikning sker det magiska. För i en vinkel bli...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 16 april 15:30


... och så var det inte mer. Och det var inte bara vädret. Kråkfåglar har varit på det igen. Får väl köpa penséer eller nåt istället då...   ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 16 april 07:00


Nu har Lin börjat om simskolan igen och håller till i stora bassängen, och i helgen var vi i badhuset så hon skulle få träna lite mer. Hela familjen var med och simmade och badlekte, men vi satte även Ian, Isa och Loe på att simma några längder och I...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 15 april 05:45


Efter förra måndagens plus har jag kämpat hårt den här veckan för jag ville verkligen inte ha två plus på raken. Och det blev det inte heller! Att det skulle bli minus visste jag faktiskt redan när jag gick och la mig igår för jag har aldrig gått u...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards