jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 26 juli 2012

Några steg framåt på huset

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 juli 2012 19:27

Nu är vi några steg närmare ett nytt badrum och lite annat till huset. Först var vi på Rusta och beställde tvättställ med skåp under, spegel med hylla och två badrumsskåp. Beställningsvarorna kommer till närmaste DHL-terminal - och det blir faktiskt närmare för oss i och med att den ligger i Tibro.

På ÖoB köpte vi en billig digital-TV-mottagare så vi till att börja med i alla fall får in de marksända kanalerna.

På Jysk köpte vi duschstång och skoställ och hörde oss för om hur man går tillväga om man vill beställa varor från dem. Där var det bara att ringa in ordern och betala när man hämtar. Så fort vi har måtten i huset, vågade inte beställa innan ifall, blir det antagligen en beställning därifrån: garderob och hatthylla. 

På Dollarstore köpte vi billiga tallriksunderlägg (och lite gott till Nalle...,) för var matsalsgruppen ska stå är bland det enda som vi tror oss ha koll på i huset.

Hela turen gick väldigt smidigt - men nu var vi ju inte helt oförberedda. Det enda som vi inte fick tag i var en sockervaddsmaskin, men det var ju verkligen inte hela världen... Bara nästan. ;)

 
 
skrivmoster

skrivmoster

27 juli 2012 08:19

Kul att köpa och inreda så smått i tanken! Ni verkar hitta saker som ni tänkt och ni har superb planering tycker jag det verkar som. Förstår att ni längtar till huset och att det kommer att bli helt underbart.
Ha en fin helg! Kramar

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

27 juli 2012 08:37

Planering och listor är min grej! :D

Jag har gjord ett dokument som heter "Allt vi har att göra" som jag skrivit upp just allt vi har att göra och vilket datum som vad ska ske på.

Sedan har jag en lista där jag skrivit upp inredningen som vi kommer behöva. Och eftersom badrummet är det som kommer att kosta mest pengar har jag ett eget dokument för det också med bilder, priser, länkar osv.

På så vis hoppas vi att vi inte ska missa något. Men blir det bebis så spricker planeringen men det gör absolut ingenting! :)

Och om vi vann några miljoner skulle det inte ställa till några problem heller. ;) Det kostar ju en del att flytta så det är tur att vi var ute i så god tid med alla babysaker. Och det vore ju roligt om de kommer till användning snart... /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards