jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2012

Ännu en brand i Tibro

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 augusti 2012 09:54

SLA 4 augusti 2012.


Vi vaknade tyvärr upp till nyheten att det åter brunnit i Tibro. Vi har tidigare berättat att det här handlar om en misstänkt ungdomslek där poäng delas ut beroende på vad som tänds på (läs texten här).

Klockan 21.16 igår kväll kom larmet och för sjätte gången brann det på Dalviksgatan. Branden hade börjat i ett förråd men spridit sig till ett bostadshus. Boende kunde ta sig ut och ingen kom till skada.

Den här gatan ligger ganska centralt i Tibro och vi får hoppas att någon kanske gjort en avgörande iakttagelse den här gången. För dessa bränder som under sommaren plågat Tibro är mycket obehagliga och vi hoppas verkligen att det här får ett slut snart.


Nu har det brunnit sex gånger på Dalviksgatan i Tibro.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se