jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under augusti 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 augusti 2012 16:30

Det är varmt igen och det är så jobbigt för jag svullnar upp. Snart kan jag nog rulla fram... Fötter och händer märks det mest på. Det klibbar, sticker och ömmar. Hoppas att det blir kallt i natt...

I förmiddags inbillade jag mig att jag kände av förvärkar men det kanske bara var önsketänkande. För tidigare har jag inte känt av några förvärkar eller några sammandragningar och brösten läcker inte det minsta.

Idag är det förresten tre veckor kvar till bf. Även om Jon har fått för sig att bebisen kommer imorgon. Bebisen är ju så gott som färdigutvecklad nu och det skulle inte ens räknas som en för tidig förlossning, men det är nog bara en ogrundad förhoppning från hans sida...

Vi längtar ju en hel del båda två om man säger så.


Vet inte hur nödvändigt det egentligen är att sterilisera nappar men nu har vi gjort det en första gång med de nya napparna i alla fall. Det var ju roligare och gick fortare än att sätta ihop möbler och det har vi hållit oss ifrån idag.

Vi har faktiskt inte gjort så mycket alls. Deltagit i några tävlingar som synes här nedan, men annars återstår dagens "händelse". Vi hade tänkt bege oss till Hjo för där ska det visas utomhusbio. Visserligen Tintin-filmen som vi redan har sett men vi var där förra året och det var ett kul arrangemang. Filmen börjar 22, lite sent för oss så vi stannar nog inte filmen ut... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 augusti 2012 09:54

SLA 4 augusti 2012.


Vi vaknade tyvärr upp till nyheten att det åter brunnit i Tibro. Vi har tidigare berättat att det här handlar om en misstänkt ungdomslek där poäng delas ut beroende på vad som tänds på (läs texten här).

Klockan 21.16 igår kväll kom larmet och för sjätte gången brann det på Dalviksgatan. Branden hade börjat i ett förråd men spridit sig till ett bostadshus. Boende kunde ta sig ut och ingen kom till skada.

Den här gatan ligger ganska centralt i Tibro och vi får hoppas att någon kanske gjort en avgörande iakttagelse den här gången. För dessa bränder som under sommaren plågat Tibro är mycket obehagliga och vi hoppas verkligen att det här får ett slut snart.


Nu har det brunnit sex gånger på Dalviksgatan i Tibro.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 augusti 2012 21:17

Så bra att någon kom på att låta kunderna sätta ihop möblerna själva - för det är ju verkligen jätteroligt och inte det minsta jobbigt eller irriterande. Det är ju gjort i ett nafs, för inte tog de här små möblerna hela eftermiddagen...


  

Tvättställ med underskåp, badrumsskåp och en malmbyrå till hallen.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 augusti 2012 21:14

Det var länge sedan jag kände mig lätt på foten nu... ;)

Det blir nog till att somna med kylklampar i sängen igen. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 augusti 2012 21:12

... om att jag snart fyller år. Jag som nästan helt hade glömt/förträngt det... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 augusti 2012 19:30

Det har hänt lite av varje idag, även om det var blankt i kalendern egentligen... Vi har ordnat med elen, sop- och avfallshantering och vatten till huset för det kan ju vara bra att ha.


Vi vill ha alla räkningar månadsvis för att få det så överskådligt som möjligt och det är fixat så med försäkringarna hos Folksam också. Det blev även en extra koll med banken för vi fick inte ihop det riktigt sen när vi kom hem, och det var för att det inte stämde heller.


Vid lunchtid ringde en man och undrade om han kunde komma och titta på lägenheten senare idag. Vi ursäktade kaoset här för det står kartonger, sopsäckar, babygrejer och annat högt och lågt, men han lovade att hålla sig till planlösningen och borrhål i väggen. Tänk om man ändå kunde göra det nu när man bor här också...


Men en storstädning drog jag igång för att få det att se lite bättre ut och kan ju konstatera att det kändes i kroppen och jag svettades floder. På sistone har bebisen tagit det lite lugnare än vad den brukar - uppfört sig som en normal bebis alltså. ;) Tills just idag då vill säga när den började hålla låda igen. Jag filmade lite med mobilen när jag äntligen fick en stunds vila och gissa om klumpfötterna var svullna och överhettade då. Tyvärr blev det lite mörkt.


Nalle är inte sen att hänga på när det är vilopaus. Han ligger och sover i sin säng...


Imorgon måste Jon åka till Västerås i jobbet så då får baby I se till att hålla sig kvar där inne, och den verkar ju kunna roa sig på egen hand. Om det inte är att sparka sig ut som den försöker med...? /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 augusti 2012 19:15

Man slipper utsikten av grannens gällivarehäng med butt crack...   

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 augusti 2012 21:31

Vi läste just att Microsoft har planer på att ta bort Hotmail. Och det känns inte som någon bra idé eller något som kommer att gå smidigt. Det luktar krångligt lång väg, och vi hoppas att det inte blir något av planerna. Trivs bra med mejlen som den är. 


Läs texten här.

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se