jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under augusti 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 augusti 2012 18:45

Jag har haft turen att vinna en riktig toppenvinst! Bara en vecka efter att vi fått tillträde till huset fick jag mejl om att jag vunnit färg för 10 000 kr från Caparol - ett fantastiskt pris! Det kanske inte är alla som skulle bli överlyckliga över att vinna målarfärg men för oss passar det ju så bra. Huset är i behov av att målas om så nu vet vi vad vi har att göra under nästa år. Att lägga pengar på färg är inte det roligaste man kan göra men det skulle ha blivit nödvändigt - och nu slipper vi det. Vi är båda jätteglada och tacksamma över den här vinsten! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 augusti 2012 18:30

  

Nu är stängslingen av baksidan av trädgården färdig!

Och vårt håriga vilddjur släpptes lös...

 

... och han blev sååå lycklig!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 augusti 2012 18:15

Nu har det rört på sig i badrummet igen - och inga är gladare för det än vi. För ju mer det händer där desto närmare inflyttning kommer vi. De gamla rören är borttagna (de slängdes bland annat ut på gräsmattan lite här och var...) och idag har en annan rörmokare varit i badrummet och källaren under större delen av dagen för att montera nya rör. Allt är färdigt i själva badrummet för snickaren, som kommer imorgon - eller på måndag... Det var lite kvar i källaren, men rörmokaren var kvar när vi for så det kanske blev klart det också, annars skulle han ordna det imorgon bitti.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 augusti 2012 18:00

De som vi köpte huset av hade lämnat kvar många välbehövliga saker till oss förstagångshusägare. Allt från spadar till en kompressor. Det här blev vi förstås jättetacksamma för, så idag var vi förbi säljarna med några tack-presenter. En blomma, en liten chokladask och två Göteborg City Card 48 h. De hade vid ett tidigare tillfälle nämnt att de inte varit till Universeum och med göteborgspasset är entrén gratis dit och till många andra ställen. De har ju, liksom vi, fullt upp med att flytta in på ett nytt ställe och vem skulle inte vilja komma ifrån lite...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 augusti 2012 14:18

Det här kommer nog att bli favoritplatsen - den mysiga altanen som ska bli ännu mysigare. Vi har köpt tyg till gardiner och sedan ska det snyggas till ännu lite mer så sitter vi nog här varenda kväll sen!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 augusti 2012 14:11

... att sätta ihop möbler nu. Men förhoppningsvis var den här bänken med korgar den sista. (Behöver ju i och för sig en bokhylla också...) Bänken är från samma serie, Maui, som hatthyllan som redan sitter uppe. Men bänken väntar vi nog med att ställa fram tills hantverkarna sprungit färdigt.

Och idag har vi faktiskt sett till rörmokarn. Han var där och lämnade av några grejer och lovade att återkomma. Golvläggare och snickare skulle också ha vägarna förbi. Bra att det rör lite på sig igen!


 

Maui-möbler från Jysk.


Nu är den ena grinden som sitter mellan huset och garaget också på plats och vi har pratat med grannarna tvärs över tomten om att vi kommer stängsla. Och det var helt okej med dem så länge vi inte slår ner en stolpe i deras tråd för den självgående gräsklipparen...

Vi ska tillbaka en vända i eftermiddag igen, är bara hemma och kolhydratladdar med stuvade makaroner och quornkorv.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 augusti 2012 14:04

Idag började det ramla in paket från internetshoppingen vi gjorde häromdagen. Leverans från Sovtex och delar utav det som vi hittade hos Fyndiq.

Från Sovtex kom en röd moln-body, ett täcke och påslakanset till barnvagnen. Från olika leverantörer hos Fyndiq kom väggtexten Underbar & Älskad, en napp med texten "Årsmodell 2012" och bodyn med texten "Är jag vaken sover ingen". Vi väntar lite mer därifrån.

Men när kommer den som detta ska användas till...?

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 augusti 2012 05:45

... bebisen komma för det har vi inte tvåor så det räcker till. Det var nämligen bara två stycken med i klisterlappspaketet till barnvagnsskylten... ;)

120822 - funkar absolut inte! ;)

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se