jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under oktober 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 oktober 2012 20:17

... så de där extra timmarna av sömn som vi fick i imorse var snabbt som bortblåsta. Vi fick ut några blocket-annonser och har faktiskt fått sålt lite grejer. Det passar verkligen bra med lite extra pengar nu när vi är föräldralediga, som är en ekonomisk förlust men allt går ju inte att värdera i pengar. 

Vi har ordnat med att posta paket och sälja på plats, städat det vi kunnat i källaren, tagit ett par promenader, haft Ians morbror, kusiner samt mormor och morfar på besök, badat Ian...

Och vi som inte hade något planerat alls för dagen när vi steg upp imorse. Så nu är vi absolut inte redo för nattskiftet. ;) Men bebis kanske förvånar och sover flera timmar i sträck i natt. Hahahahahahahahha! Hoppas går ju...

Vi bjuder på några bilder från dagen - och ser det inte ut som att Ian ler...? Tänk att skötbordet kan vara en så skojig plats. Ibland i alla fall.

 

 

En glad liten skit!

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 oktober 2012 12:28

... la vi Ian i spjälsängen efter matning och där somnade han faktiskt och sov i nästan två timmar. Och det gjorde vi också. :) Fast i vår säng då... och de två timmarna var mycket välbehövliga efter en natt där han varit vaken en del igen.

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 oktober 2012 19:31

... så firar vi wienerbrödsdagen idag - med choklad på! ;)


Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 oktober 2012 19:29

Vi hittade julmust i affären.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 oktober 2012 16:30

På mitt BB delades inte Liberoklubbens startväska ut, så jag skickade iväg ett mejl... ;) Jättefint innehåll! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 oktober 2012 10:06

En mycket passande text på den här bodyn... ;)

Med en gäspning...

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 oktober 2012 17:00

... till lite av varje. Men det kommer dröja tills vi är ikapp med allt. Idag har jag i alla fall deltagit i en gilla och dela-tävling, men det var den första på riktigt lång tid och någon motivering behövde jag inte utsätta min redan ansträngda hjärna för. Jag saknar tävlandet - och ännu mer vinnandet! ;)

Att läsa och kommentera bloggar som vi följer har också fått stå åt sidan och det är lite trist. Fast det är jätteroligt att ni fortsätter att kika in här ändå. Och ni utan blogg också förstås!

Idag har vi ringt lite samtal, pysslat med ett bildspel, förberett det sista för uppvärmningen med pellets, steriliserat nappar, äntligen fått tillbaka en av våra husnycklar som varit på vift sedan renoveringen, BVC-besök, ammat tusentregånger och nu bloggar jag för Ian har snart sovit i 1,5 timme i spjälsängen med radion på. Jag var inne och gungade spjälsängen - japp, sängtassarna verkar fungera! - för en halvtimme sedan när han började vakna till lite men sedan somnade han om.

Och kanske hinner vi lite till...

Källaren skulle behöva städas, datorn säkerhetskopieras för nu om någonsin har vi ju en massa bilder på den lille som vi inte vill förlora, vi pratar om att göra en beställning av en torktumlare, lägga ut lite Blocket-annonser mer mera.

Och dricka en massa Coca-Cola får vi heller inte glömma - man blir ju så törstig av att amma. :) /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 oktober 2012 16:07

Helt otroligt att det redan hunnit gå en vecka sedan vi hade hembesök från BVC! Känns som att det var så nyss, men tiden går verkligen fruktansvärt fort. Och Ian fortsätter att öka i vikt och imponera med att fästa blicken. "Så du kan redan titta på folk" sa BVC-sjuksköterskan idag när vi var på vårdcentralen. Och sedan försökte lille prinsen att vända sig från rygg till sida på skötbordet också och var nära att lyckas.

Nu väger han 4260 gram och har ökat med 180 gram på en vecka. Lite mer normalt den här gången... Han är nu 55,5 cm lång och huvudomfånget mättes till 37,7 cm. Han växer ju så det knakar vår lille plutt.

Sjuksköterskan hade glömt att ta med en flaska med D-vitamindroppar förra gången men den fick han nu istället. Fem droppar om dagen i två år och första dosen har han redan fått och det gick bra.

Nytt besök nästa tisdag igen.

Ian

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se