jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under november 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 november 2012 18:45

Vedkorgen vi har i smide är ju snygg och så, men inte särskilt praktisk när vi eldar för den räcker bara till en laddning, typ. Men nu är det löst. I källaren har våra gamla skoställ blivit stående - tills nu. Jag kommer på och Jon gör och hux flux har två skoställ blivit en smidig vedställning. Dessutom tyckte jag att det skulle passa bra med ett hyllplan för tändpinnarna samt krok på baksidan för grytvantarna som vi använder när vi ställer ner det glödheta gnistskyddet. Så det fixade Jon också! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 november 2012 12:24

Ians musikmobil snurrar ofta och fastän det finns flera musikstycken att välja på så verkar det som om vi hittat en favoritslinga. Men vi vet inte vad den heter, om det ens är "riktig" musik. Någon som känner igen stycket? Vi har letat efter en spellista till den här Fisher Price-mobilen men har tyvärr inte hittat någon.

Youtubelänk ifall någon inte ser/hör: http://www.youtube.com/watch?v=7DXMeRllGmA&feature=youtu.be

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 november 2012 12:23

... känns kanske det här igen? ;)

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 november 2012 11:56

... nyaste prenumeranter är vi!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 november 2012 21:16

Ett par stora ögon i vagnen följde med förtjusning allt ljus, alla färger och alla skuggor under promenaden i Skövde och arrangemanget Stad i ljus 2012. Jon fick ta hand om barnvagn och fotografering medan jag och Nalle vandrade runt och tittade på uppseendeväckande ljusinstallationer både här och var - och säkert missade vi flera av dem... Vi kanske borde åka dit igen för ljusshowen hade premiär ikväll och pågår till och med lördag och det är så mysigt att knalla omkring och titta på all lysande underhållning.

Vårt gäng kom hem mycket nöjda med det som vi sett, och Nalle var nog den som hade roligast bland allt folk och de många ljussättningarna. Men självklart uppskattade vi också detta för sjunde året i rad återkommande tilltag. Så passa på ni som kan att besöka Skövde under dessa kvällar då staden är extra upplyst!

 

      

I den lilla pölen i Boulognerskogen fanns dessa häftiga och stilfulla eldbollar. Stora var de också - hela sex meter höga och bland det vackraste som vi såg under vår rundtur. En sån boll skulle man ha! /Jenny

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 november 2012 21:13

... vi vill inte störas av försäljare så vi har anmält oss till Nix. Idag fick vi brev om att tre år gått och att det var dags att förnya vår anmälan. Visst är inte det här hundraprocentigt mot försäljare alla gånger men vi hoppas att vi sållar bort en del i alla fall.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 november 2012 21:11

Rolig förvaring i form av en groda för badleksakerna från Biltema.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 november 2012 19:41

I eftermiddag var vi i kyrkan och träffades prästen, samme präst som höll i morfars begravning tidigare i år. Då var han mycket uppskattad och säkert kommer det här att bli bra också. Det blir dubbeldop tillsammans med flickan Tyra och hennes följe på 60 pers (!). Vi samtalade om lite av varje: hur Ian kommit till världen, varför vi valt det namnet och så vidare.

Fadderfrågan kom också upp och vad som förväntas av dem på dopdagen. Min lillebror ska närvara och sedan undrade vi om det gick att ta med faddrar som inte kan delta. Jons syster Eva är nämligen också tilltänkt som fadder men tyvärr kan hon inte komma. Dock gick det bra att låta henne vara fadder ändå.

Den andra familjen hade inga direkta önskemål om psalmer så vi hade några förslag och kom fram till tre stycken varav en blev Tryggare kan ingen vara. Den sjöngs på mitt dop, som också det var till första advent, som det även blir för Ian. Den psalmen hade vi också med på vårt bröllop, och vår bröllopsdag är dagen innan Ians dop.

Många röda trådar att nysta i där så jag fortsätter lite till. ;) Ian har sin första namnsdag på vår bröllopsdag. Och vår bröllopsdag var också min farmor och farfars bröllopsdag. Som sagt, de röda trådarna är många.

Nu återstår att se om Ian kommer att överrösta prästen med sin stämma eller om han kommer att uppföra sig lika fint som han gjorde idag...? ;) /Jenny

Ian

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se