jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 15 maj 2013

Ännu en hund!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 maj 2013 18:00

Jag tänkte ta en kort promenad lite snabbt runt kvarteret så Nalle kunde kissa av sig. Tre män kom gående på gatan och de måste ha sett mig med barnvagnen - och hund!

På deras uteplats hade de två hundar kopplade men ändå när de kommer hem släpper de lös den ena. Vi kommer närmare och inte fan hade de någon ordning på den heller.

Hunden springer ut i vägen mot oss, Nalle drar och jag håller i, hundarna skäller, Ian börjar gråta, och en man försöker få sin hund under kontroll... Hur jävla svårt ska det vara att hålla ordning på hundarna!

Jag skiter fullständigt i om det är tikar eller snälla hundar - JAG VILL INTE HA DEM UTSPRINGANDE PÅ MIG!!! 

Movitz, Stella, Ozzy, Molly och nu Märta. Och det slutar säkert inte här, några utav dessa hundar har dessutom gjort det fler än en gång. Skärpning hundägare! /Jenny

 
 
Ingen bild

skrivmoster

15 maj 2013 19:18

Jag förstår din frustration ... eftersom du är hundägare själv och en ansvarstagande sådan. Själv blir jag arg när någon är så nonchalant och säger "han är så snäll" ... Säkert! Men jag vill ändå att dom ska hålla pli på sina djur. Hoppas att ni kan prata och komma överens om att man håller sin hund kopplad eller att den är så lydig att den kommer på kommando.
Förkyld är jag så det räcker mer än nog. Men till pingst ska jag vara pigg igen! Kram på er!!

Jenny och Jon Sjöberg

15 maj 2013 19:48

Sex, sju gånger har det hänt under de åtta månader som vi bott här! Och ja, jag är frustrerad. Det händer i tätbebyggt område. De här senaste såg ju mig komma och ändå missköter de sig!
Man ska inte behöva få hundar utspringande på sig oavsett om man själv har hund eller ej. Det är hundägarens ansvar. Och råkar det bli fel, som det ju kan bli, kan man ifall ta sitt ansvar då.
Men det var likadant den här gången. En förvirrad ägare som inte fick tag i sin hund och som inte brydde sig om att fråga hur det gick, eller be om ursäkt.
Det här har hänt Nalle massor med gånger och i början blev jag rädd och knäsvag men nu blir jag mest förbannad!

Hoppas att du kryar på dig! Kram, kram. /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 26 juni 07:30


... men mest för att vi äter frukost så tidigt. ;) /Jenny     ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 25 juni 08:15


Att låta barnen testa olika aktiviteter tycker vi är bra, i alla fall när det kommer till de äldre. Finns ju inte mycket för de små och i deras fall är det ju inte lika givande heller. Senast i raden är Landslagets Friidrottsskola för Ian. Två timm...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 24 juni 11:30

  Barnsemester.se är en toppensida för familjer som vill få tips på utflykter och resmål, och till denna sommar sökte de testfamiljer. Vi deltog och fick fribiljetter till Dalénium Science Center i Stenstorp och igår utförde vi vårt testuppdrag....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 23 juni 18:30


... såg ut som en lekplats.  

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se