jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under juni 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 juni 2013 20:30


Ballongerna vid ytterdörren skvallrade om att det var någon bemärkelsedag på gång. Att det varit Nalles dag har väl kanske inte alla kunnat lista ut så lätt, men vi har gjort vårt bästa för att uppmärksamma Nalle lite extra idag.


 


När Jon kom hem från jobbet överröste vi Nalle med presenter. Han fick en massa gott att äta och en ny leksak - givetvis fick han så långt det gick öppna sina presenter själv, för det är ju halva nöjet. (Och allt fick han inte äta upp på en gång...)


 


Nalle fick en färgglad leksak utav oss som piper, än så länge i alla fall. Och sedan fick han ett slittåligt däck utav sin "gudfader" Johan som var förbi bara för Nalles skull.


 


Men vi hade fler överraskningar på gång... I vintras frös vi in en Ullareds-kasse med snö med just den här 10-årsdagen i tanken. Nalle älskar snö och nu kunde han få det han älskar på sin dag!

Han krafsade i snöblocket, dansade med det på sitt speciella sätt och när det börjat gå sönder kastade vi snöbollar åt honom. Att kasta snöbollar är vi nog ganska ensamma om att ha gjort i Sverige idag.Vi hoppas att vi gav Nalle en fin dag, han ger ju oss så många tillbaka. Men det är inte utan att man funderar på framtiden. Ärligt talat så trodde vi aldrig att vi skulle få uppleva Nalles tioårsdag. Vi trodde att hans sjukdom skulle ha tagit över för länge sedan. Självklart hoppades vi men Nalle är ju egentligen väldigt sjuk. Det syns inte på honom så det kan vara svårt att förstå ibland.

Men vi fortsätter att planera framtiden tillsammans med honom, för vi vet inte vad som väntar...

Vi är tacksamma för den tid som han är med oss och är symptomfri. Och vi försöker ge honom så mycket livskvalité som det går. Han har inte bett om att få komma till oss, det var vi som hämtade honom från omplaceringshemmet och nu är han vårt ansvar.

Och det är ett ansvar vi gör vårt bästa för att ta. Ibland är det inte alla som förstår hur vi ser på det här ansvaret, men för oss är han en älskad familjemedlem och han förtjänar det bästa.

Älskade Nalle! ♥

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 juni 2013 20:00

 

Jordgubbstårta och västerbottenpaj. Hoppas att det kommer smaka.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 juni 2013 04:30

Idag fyller Nalle tio år. Finaste, finaste Nalle. Kalas, presenter och en kall överraskning väntar...

Stort grattis på din dag!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2013 19:45


Genom att köpa en utav solskyddströjorna från Lundmyr hos Babyshop.se hjälper du Barncancerfonden. 40 kr skänks till Give hope via ditt köp. En jättebra idé om man ändå tänkt köpa ett solplagg - man gör gott på fler sätt!

Tröjorna finns i två varianter, en turkos med stjärnor på ärmarna, och en rosa med hjärtan på ärmarna. Hos Babyshop.se är det dessutom alltid fri frakt och nu har de också flera spännade varor på rea!


Ian växer fortare än vad vi hinner till Ullared...


Det blev återigen några plagg till Ian. Men också en liten väska till barnvagen. Det här är en mycket smidigare väska för det viktigaste, till skillnad från skötväskan som börjar kännas lite klumpig och inte alltid så nödvändig längre. Det  blir mycket bättre så här.


 

En smidig barnvagnsväska med flera fack.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2013 19:30

Det här ska bli Nalles päls värdiga motståndare. Det hoppas vi verkligen för vi har ju hundhår överallt. Det låter ju inte så hemtrevligt men det är stört omöjligt att få tag i alla för Nalle är ju ganska hårig, långhårig till och med. Så vi hoppas verkligen att den här dammsugen kommer att göra skillnad.

Bosch Zoo'o ProAnimal är en dammsugare som är speciellt framtagen för husdjursägare. Den har en mängd uppsättning munstycken och kan rengöra både golv och möbler, har hygenisk filtrering samt en naturlig odörreducering så det kommer lukta gott när man städat också. Vi är övertygade om att vi kommer att få det mycket renare efter dammsugningarna framöver.

Det här blir vår sjätte dammsugare under tiden som vi haft Nalle, så vi har testat en del. Några utav dem har varit värdelösa men så har vi ju betalat därefter också.

Den här tornadoröda dammsugaren kommer säkert att klara uppgiften bättre än de tidigare - och Nalle har antagit utmaningen!Hur kommer det nu sig att vi kommit över den här nya snabeldraken? Det var ju en utav grejerna som stod på vår affirmationslista, men inte var det meningen att vi skulle få en så snart som det blev. Affirmeringen fortsätter att fungera alltså.


Men ibland har man turen på sin sida och

vi tackar Vouges Dogblog jättemycket för den här toppenfina dammsugaren!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2013 14:45

"Öldrickarn och Hårdrockarn"...

... eller "Miljökämpen och Snuttarn" ...?

Ian · Nalle
Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 juni 2013 14:30

I paketet från I hemmets lugn låg det en cupcakemix från Dr. Oetker. Och sådana här genvägar gillar jag! Kalla mig bekväm eller lat. Men bara för att det här gick så smidigt har jag förutom cupcakestillverkning också hunnit: få Ian att sova lite två gånger, mata honom ett par gånger och äta själv, ta ut gänget på en liten promenad, träna sökövning med Nalle, bädda i gästrummet, köra och ta hand om tvätten från två maskiner med mera...Cupcakes har jag ju förstås hört talas om men jag tror inte att jag gjort några tidigare. För muffins är väl inte samma sak, även om grunden kanske är samma? Vad vet jag. De här lyckades jag i alla fall trolla fram. Inte så jättesnygga så jag ska ansöka till spritsskolan så fort jag gått färdigt på Hogwarts. /Jenny


   

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 1 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se