jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2013

Loppi Blogbag

Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 oktober 2013 11:45


Det var nästan så att vi kände oss som riktiga storbloggare när vi fick beskedet att vi skulle få en Loppi Blogbag hemskickad. Jätteskoj! Den här bagen hade ju toppenfint innehåll:



• Croodarna på DVD. Häng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna, världens första familj, ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror.



Vi har tittat och ... tycker att det här är en otroligt rolig film som passar såväl för vuxna som för de lite större barnen. Roligt att se en film som känns lite nytänkande med människor bland allt animerat där det ofta är djur eller saker som innehar huvudrollerna. En riktig feel good-film med en himla massa humor som vi rekommenderar.


• Barnängen Sensitive Deo 50 ml. En effektiv, snabbtorkande och alkoholfri antiperspirant som ger deoskydd i 48h. Milt vårdande och passar dig med extra känslig hud.



Vi har testat och ... gillar den milda och friska doften, och deodoranten är perfekt för känslig hud. Självklart är den också alkoholfri. Den torkade snabbt och verkar vara mycket effektiv.


• Santa Marias nya kryddblandning Coriander & Chili. Kryddblandningen som kommer i en snygg och funktionell kvarn, ger en härligt frisk och aromatisk smak av bland annat chili, lime, korianderblad, citrongräs och vitlök. Kryddan ger en asiatisk touch till din mat och passar utmärkt till kyckling, fisk, skaldjur, nudlar och sallader.



Vi har lagat mat och ... är jättepositiva till den här produkten som har en kvarn i locket. Så funktionellt! Kryddblandningen heter Coriander & Chili men smaken som stack ut mest var ändå det fräscha från citrongräset. Vi wokade grönsaker och quornbitar, blandade i nudlar och soja och kryddade med den här blandningen. Det blev mycket gott! I kryddserien finns också bland annat svartpeppar och den kryddan använder vi oftare så nästa gång köper vi svartpeppar med inbyggd kvarn.


• Reztart, ett näringsrikt mellanmål med lågt GI. Ett enkelt och gott sätt att fylla på med näringsrik och långvarig energi. Produkterna är ett resultat av 10 års svensk forskning och de innehåller inget tillsatt socker.



Vi har smakat och ... dietprodukter är vi inte så bekanta med. Och just nu är det ju en hel del i omlopp. Den här baren har lågt GI och ska fungera som ett näringsrikt mellanmål. Den smakade helt okej, men vi blev inte överförtjusta i just blåbärssmaken. Och någon diet hade vi inte tänkt hoppa på.


• SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf. SweetDrops är flytande stevia smaksatt med naturlig arom eller neutral. Prova att smaksätta yoghurten med bärsmaken, läsken med citron och glassen med choklad, eller hitta på din egen kombination.



Vi har smakat och ... stevia som sötningsmedel har vi hört talas om men aldrig testat. Stevia är en växt som är ungefär 300 gånger sötare än socker och därför behövs det inte så mycket av produkten. Vi testade att droppa fem droppar av den här chokladsmakande stevian i ett par deciliter mjölk för att få chokladmjölk. Och visst smakade det gott, men vi föredrar nog ändå vanligt vitt socker, men som alternativ var det helt okej.





Vi fick lite hjälp av Ian med öppnandet av paketet men sen fick vi sköta oss själva. Det var jätteroligt att ta del av den här blogbagen och tyckte att det var spännande att testa allt det här som var nytt för oss. Supersköj!

 
 
Nathalié - Mamma till Charlie

Nathalié - Mamma till Charlie

29 oktober 2013 13:55

jag älskade croodarna. har redan hunnit se den tre gånger hehe.

http://thelifeofyarp.wordpress.com

Jenny och Jon Sjöberg

29 oktober 2013 15:13

Mycket bra film. Det blir säkert att vi ser om den också! :) /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 16 april 07:00


Nu har Lin börjat om simskolan igen och håller till i stora bassängen, och i helgen var vi i badhuset så hon skulle få träna lite mer. Hela familjen var med och simmade och badlekte, men vi satte även Ian, Isa och Loe på att simma några längder och I...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 15 april 05:45


Efter förra måndagens plus har jag kämpat hårt den här veckan för jag ville verkligen inte ha två plus på raken. Och det blev det inte heller! Att det skulle bli minus visste jag faktiskt redan när jag gick och la mig igår för jag har aldrig gått u...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 14 april 15:45


Y E L L O W S T O N E     Jag vet inte exakt hur många avsnitt under hur lång tid man måste avklara för att verkligen bingea en serie, men jag tyckte att jag hyfsat fort tog mig igenom avsnitten som fanns ute, dvs. de fyra första säsongerna ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 13 april 19:00

I eftermiddag besökte vi Fågelviksskolan då det anordnades en massa kul för barn och unga. Bland aktiviteterna fanns tipspromenad, fiskedamm, pyssel, ansiktsmålning, godisregn, möjlighet att testa på diverse sällskapsspel, dansa Just dance, sjunga ka...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 13 april 09:00


Fastän det fortfarande är ganska kallt händer det saker i trädgården. Det finns blommor och knoppar här och var och det piggar ju verkligen upp. På väg mot rätt håll så att säga... även om vädret för närmsta tiden inte riktigt är med på de noterna. ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards