jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under oktober 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 oktober 2013 13:27

Vi ser inte så mycket på TV men råkade se Skavlan när Jessica Andersson var där. Hon sjöng låten "Aldrig, aldrig" och med hennes bakgrund så lät det så ärligt och rysningarna kom snabbt krypande. Hela intervjun var väldigt gripande och hur hon höll sig från att gråta förstår jag inte... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 oktober 2013 19:37

Jenny hade anmält mig till en första hjälpen-kurs särskilt inriktad på barn. Idag skulle den ha börjat, men väl på plats visade det sig att det blivit något missförstånd mellan de som skulle hålla i den. Kursledaren hade ingen aning om att han skulle vara i Tibro utan befann sig istället någonstans på kusten. Så någon kurs blev det inte idag, Ian får varsågod och hålla sig i skinnet en vecka till, för nu sköts undervisningen upp till nästa onsdagskväll. Istället för att cykla raka vägen hem for jag förbi ICA och eftersom det snart är kanelbullens dag så... /Jon


Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 oktober 2013 15:05

... men eftersom vi har en nej tack till reklam-skylt på lådan och börjat elda i kassetten så sparade vi de tidningar vi hade. Även om vi inte vetat om att det var tidningsinsamlingsdag hade vi lätt kunnat lista ut det ändå. Vissa gånger sköts insamlingarna bra, men igår var inte en sådan gång.

Jag vet inte riktigt hur det går till, men det är olika föreningar som åker runt med bilar och släp och lastar upp de utställda tidningskassarna. För detta jobb tjänar de på något vis pengar till sin klubb.

Men för mig, och fler andra, blev deras jobb merjobb. Längs större delen av gatan låg någons papper inför en tenta utspridda. Jag samlade ihop de som låg i närheten av vårt hus och fick ihop en hel ICA-kasse.

På en annan gata låg det fler papper och i ett bostadsområde stod papperskassarna kvar. Det här med tidningsinsamling är en jättebra grej, men det behöver ju inte se värre ut än innan. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 oktober 2013 10:30

På lördag är det åter dags för klädbytardag i Parken i Tibro. Förra gången var det fullt med folk - och fynd! Vi ska dit.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 oktober 2013 10:15

Vaxdukar är himla bra när det kladdas hejvilt!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 oktober 2013 10:15

För att slippa besväret med att trycka ned marschallhållarna i frusen mark senare i år så har vi gjort det redan nu istället. Går det att förutse så försöker vi göra det! ;)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 oktober 2013 15:00

Min kusins man stannade till hos oss på väg till tippen. På släpet låg några grejer som vi tacksamt tog emot. Snällt att tänka på oss. Med lite färg kan gamla grejer bli som nya. Så dagens prestation: att måla om den här lilla barnskottkärran. Klart att Ian ska hjälpa till i trädgården också framöver!


   


Jag målade med svart hammarlack - och jag fortsätter att konstatera att av alla olika typer av färger som vi målat med på sistone så är det här den knepigaste. Så fruktansvärt rinnig... Men snyggt och hållbart blir det! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 oktober 2013 14:45

I lådan idag kom ett paket adresserat till Ian - från Lekreturen. Vi skrev ett litet inlägg om dem efter att vi fått vår beställning. Och detta lilla inlägg uppskattades av företaget. Som tack skickade de en jättefin bok till Ian.

Nästan lite kusligt för jag gillar ju färgen på boken, djur älskar vi i den här familjen, barnböcker är min favoritgenre och Ian hade jätteskoj när han bläddrade i den färgstarka boken. Så mycket som stämde!

Hela familjen tackar så mycket och tipsar er andra om att kika in hos Lekreturen för att hitta leksaker, inredning och annat trevligt där!


  

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se