jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under juli 2014

Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 juli 2014 22:08

 


På eftermiddagen lekte Ian med sin tjejkompis Mea och med Jon som lekfarbror så blev det bad, hopp i studsmattan, lek i lekstugan, grävande i sandlådan, fotbollsspel med mera med mera. Jon kommer nog att sova gott i natt.

Jag hade det också skoj för mamma Elin hade med sig en kasse full med fina "tjejiga" kläder till Isa som de inte hade någon användning för längre. Isa har härmed fått sitt första Hello Kitty-plagg. Jättesnällt och jag blev jätteglad! /Jenny


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 juli 2014 14:45

Ibland går det ju faktiskt som planerat för vi tänkte att om vi kom iväg tidigt till Slöjdmässan i Hjo så skulle vi kunna få en parkering nära och det skulle kanske dessutom inte vara så mycket folk. Och planeringen besannades.

Efter att ha hämtat upp Elin och Theméa för att få lite sällskap på marknaden for vi mot Hjo och fick en parkeringsplats nära mässan och under tiden som vi var där var det mycket behagligt med folk så det gick smidigt att ta sig runt med vagn, och ibland lösspringade kille...Några större inköp gjorde vi inte, men det är alltid kul att gå omkring på marknader och mässor. Hantverksmässor är ju särskilt spännande då man gång på gång häpnas över människors händighet och uppfinningsrikedom.

Det blev i alla fall en liten mjukis till Isa och ett förkläde med Bilar på till Ian att använda när han är med och bakar framöver.


  

Av Jenny och Jon Sjöberg - 11 juli 2014 21:15

Bebistiden rusar verkligen fram. Idag är Isa redan två veckor. Vet inte riktigt vad som hänt under de här fjorton dagarna men vi vet vad som hänt under de senaste två i alla fall. Då har färdigställandet av Isas rum pågått. Väggarna är målade och dörrfoder och lister är på plats. Något småjobb återstår säkert men det är inget vi tänker bry oss om det närmsta. För nu får rummet ses som klart.

Vi köpte färg på Rusta och valen föll på Lavendel och Nyponros, det vill säga lila och rosa. Det är jättesvårt att återge färgerna men typ så här:


 

Nymålat!


Vi valde att behålla fondväggen som redan var lila och snyggade bara till den där det blivit fult, och målade de andra. Och så kunde väggtexten sättas upp ovanför hennes spjälsäng.


Väggtext.


Och som ett brev på posten fick vi just idag också meddelande från Skatteverket att de fört in Isa och hennes namn i sina rullar.


Namnet.


Så nu är det färdigt med både namn och hennes rum. Framöver ska vi börja planera in ett dop men det får vänta lite. Vi har en hel del annat på gång det närmsta, även om jag redan börjat kika runt på dopklänning...


Rummet.


Och så här ser hon ut idag - världens finaste lilla tvåveckors-bebis som vi är så tacksamma över att få vara föräldrar till. Älskade lilla vän.


Isa!

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 juli 2014 07:39

Jag har letat runt efter en amningsklänning utan framgång, istället hittade jag en enkel, fin och billig klänning på Stadium som fungerar smidigt att amma i, med amningsbh då. Mycket nöjd med denna klänning från Race Marine som bara kostade en hundring. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 juli 2014 12:09

 

Bara en hund som fattas...


Pusskalas!

Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 juli 2014 06:15

På mitt BB delade de inte ut Liberos startväska så jag mejlade och frågade om det istället gick att få en hemskickad. Det gick fint det, och här är innehållet. Extra roligt med en babybox med ett stort paket med blöjor i för det är ju verkligen något som går åt. /Jenny


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se