jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under september 2014

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 september 2014 20:57


Vi nappade på ett erbjudande från ICA och köpte en ny dammsugare. Den gamla gick ju sönder och det har varit lite krångligt att släpa den befintliga mellan våningsplanen. Här uppe används den ju en hel del också. Att köpa ny dammsugare är bara en av många saker som vi gjort idag. Vi har till exempel varit i Skövde två gånger, varav på Biltema två gånger på en av resorna. Babyproffsen, Vadsbolås, Max, Mekonomen, Meca, Dollarstore och Leksakslagret fick också besök. Flängt runt minst sagt. Men det är skönt att få undan saker och det har vi fått.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 september 2014 20:56

... att oroa sig för. Cellprovet hade gått att utläsa svar från (togs ju när det precis gått åtta veckor efter förlossningen), och allt såg normalt ut. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 september 2014 07:00

Ja, blodörat har resulterat i ett krympt, skrynkligt öra för Nalle och nu blir han ännu lättare att peka ut i en lineup... Måndagsexemplaret fortsätter att göra skäl för sitt smeknamn. Älskade hårbollen!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 september 2014 20:30

I eftermiddag for vi traditionsenligt till Mariestad och gick på höstmarknaden. Vi hade någorlunda tur med vädret för tidigare under dagen hade det vräkt ner, nu behövde vi bara väja för vattenpussar och geggamoja. Fast det var det ju inte alla som gjorde då förstås för "GÅ SJÄLV!!!" var ju med. Och dit han vill gå själv är ju sällan dit vi vill. Något gott förde det dock med sig och det var att det inte blev så mycket inhandlat när Ian inte ville kolla där vi ville, eller orken gick till att hålla reda på honom.

Isa sov sig igenom hela marknadsbesöket.

Vi hittade i alla fall nytt teflonskydd att lägga i ugnen, några Bilar-bilar till Ian (fast de hittade han faktiskt själv och varför måste det finns så mycket Bilar och annat som är intressant för honom i hans höjd!!!???!!!), två pyjamaser till Isa, två chokladmunkar och säkert något mer. Jo, en morbror.

Vi hade hursomhelst lite energi kvar och tog oss in på ICA för att handla på oss lite grann som börjat sina. Där blev ju den stora lyckan att det fanns en häftig bil för Ian att köra, så han kunde sitta still lite.Väl hemma hann vi med skajpande med farmor och Jons moster. Kvällarna går dock alldeles för fort men lite gott och kanske att vi hinner med några avsnitt av Vänner. Häromdagen var det förresten tjugo år sedan det första Vänner-avsnittet sändes. Jubileum!

Imorgon lutar det åt en vända till Skövde för att uträtta några ärenden, men nu soffan, eller sossan som Ian säger för han kan inte uttala bokstaven f... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 september 2014 20:02

I Din butik NU!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 september 2014 08:27

Vi har haft en hel del hantverkare springande här och förutom att man oftast måste städa efter dem, så är det väldigt få som kommit när de sagt att de tänkt komma. Det är klart att det kan dyka upp något oväntat men det verkar ändå vara ganska genomgående. Nästa fredag ska vi få hit en hantverkare som kommer någon gång efter åtta. Då vet vi. Klockan någon gång.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 september 2014 13:20

Med jämna mellanrum försöker vi få till en sterilisering av nappar och flaskor. Den här gången bytte vi ut Isas 0-2 månadersnappar mot de lite större. De små napparna kommer jag nog att spara... /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 september 2014 11:40

Men jag, barn och hund har varit ute på en promenad. Lite jobbigare blir det dock när det är blött. Jag har dammat, dammsugit, kört ett par maskiner tvätt, varit i kontakt med Telia, samt fått gjort lite annat utöver amning, blöjbyten osv. Känt mig riktigt effektiv! Ian somnade dock i vagnen så han får äta när han vaknar. Lika bra att han sover lite mer upprätt för han har blivit lite snuvig. Nu ska jag mysa med Isa i väntan på torktumlaren och posten till att börja med. /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se