jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under september 2014

Av Jenny och Jon Sjöberg - 3 september 2014 14:45


Ian har ju gått och blivit väldigt förtjust i fordon så vi valde att gå hans intresse tillmötes. Alternativet var att åka till den öppna förskolan utomhus och "tvinga" honom att få gosedjur i ansiktet för att sedan sjunga om dem på en liten promenad i skogen. Nej. Han gillar inte det upplägget.Resecentrum var ett mycket, mycket bättre alternativ. Tuben håller på att renoveras så det var full aktivitet redan från början. Ian åkte hiss, rulltrappa, tittade på tåg och bussar och så blev det god fika med utsikt över tågspåren.Vi knallade omkring och Ian tittade storögt på allt möjligt och verkade ha jätteskoj. Det här blev ju som en stor lekplats för honom och det blev helt klart en annorlunda och mycket uppskattad "utflykt".


 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 september 2014 20:25

Vi har redan plockat in det mesta i trädgården för vinterförvaring, bara lite kvar som studsmattan och utemöblerna på trädäcket (kan ju råka få chansen att sitta ner någon gång...). Det känns både skönt och lite sorgligt att få detta undanstökat.

Nu är arbetet med att beskära buskar och träd igång. Och när det är klart är det bara att invänta snön... :0 /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 september 2014 14:21

Förr i tiden var vi riktigt duktiga på det där med tävlingar och vann lite då och då. Nu händer det inte alls lika ofta men så är vi ju knappt med i några tävlingar heller. Tiden har liksom inte funnits till det också.

Nu får vi istället "vinna" det vi önskar på Tradera och betala för oss istället. Inte alls lika kul, men det kommer ju paket till lådan i alla fall.

Idag kom en skjorta till Jon som han ska ha på dopet, en snygg piké till Ian med Blixten och Bärgarn på och en Älskling-body till Isa. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 2 september 2014 14:12

En t-shirt till Isa från Geggamoja var Malin och barnen förbi med igår.

Jättesöt och vi tackar så mycket!

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 september 2014 13:00

Vi har ju redan fått så många fina hemmasydda klädesplagg utav Therese, men det var tydligen inte tillräckligt. Hon la ut på Facebook att hon var på väg för att lämna ett paket till någon. Visst blev jag lite avundsjuk på den som skulle få innehållet för vad det än skulle vara däri så skulle det vara fint. Och det var det - paketet hamnade hos oss!

Vi satt vid bordet och åt kvällsmat, hade faktiskt fått till scones, när jag såg hela familjen Wadström komma promenerande. Therese hann inte lägga paketet i lådan för jag sprang ut, med Ian i hasorna, för att ta emot presenten.

Hoppas att det märktes hur glad jag blev! För det blev jag. Det är så roligt när någon tänker på oss. (Vi har också fått en liten förannonsering om att ett överkast till spjälsängen är på väg till Isa, ett sådant där romantiskt virkat som Ian också fick av en av våra snälla bloggläsare...)Isa fick en jättesöt body med gulliga kaniner och flugsvampar på - och det lär inte dröja länge innan hon kan ha den! Och det är det ju både för och nackdelar med, för det blir ju förstås roligt att få använda plagget, men måste hon bli större? Vår lilla baby... /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se