jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 5 december 2014

Snällare än spöket Laban :)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 december 2014 10:43

Vi började leka spöke med Ian och ramlade då ganska självklart in på Lilla Spöket Laban. Ian har blivit särskilt förtjust i Labolina och skrattar när han ser henne baka kaka med ketchup, eller släpper ut alla ljud efter att ha varit tyst länge... Dessa spöken är ju så charmiga!

Jag började leta efter böcker och filmer och snart gick det upp för mig att det fanns böcker med en figur från familjen Spöke som såldes med böckerna. Jag letade, letade och letade och fick till slut napp i en lokal bokhandel som ligger några mil bort. Där hittade jag bland annat den boken som handlar om att Laban är lite rädd för Tomten, en bok som kommer väl till pass nu för att förbereda Ian så smått.

Men jag hörde också av mig till Lilla Spöket Laban-shoppen för att få hjälp i min jakt.



Och Tina som jobbar där är snällare än spöket Laban, eller lika snäll i alla fall, för hon ville skicka en bok till Ian. Idag hämtade jag ut julklappen till honom och med i paket låg även ett julkort och en julklapp till Isa - en bok med Tummen. Så himla gulligt och vi blir alldeles varma av den här snälla gesten! Tack så jättemycket!

Julklapparna får vänta lite, men julkortet har Ian redan fått och han kände genast igen sin favorittjej. /Jenny




Ian
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se