jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Direktlänk till inlägg 5 december 2014

Snällare än spöket Laban :)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 december 2014 10:43

Vi började leka spöke med Ian och ramlade då ganska självklart in på Lilla Spöket Laban. Ian har blivit särskilt förtjust i Labolina och skrattar när han ser henne baka kaka med ketchup, eller släpper ut alla ljud efter att ha varit tyst länge... Dessa spöken är ju så charmiga!

Jag började leta efter böcker och filmer och snart gick det upp för mig att det fanns böcker med en figur från familjen Spöke som såldes med böckerna. Jag letade, letade och letade och fick till slut napp i en lokal bokhandel som ligger några mil bort. Där hittade jag bland annat den boken som handlar om att Laban är lite rädd för Tomten, en bok som kommer väl till pass nu för att förbereda Ian så smått.

Men jag hörde också av mig till Lilla Spöket Laban-shoppen för att få hjälp i min jakt.Och Tina som jobbar där är snällare än spöket Laban, eller lika snäll i alla fall, för hon ville skicka en bok till Ian. Idag hämtade jag ut julklappen till honom och med i paket låg även ett julkort och en julklapp till Isa - en bok med Tummen. Så himla gulligt och vi blir alldeles varma av den här snälla gesten! Tack så jättemycket!

Julklapparna får vänta lite, men julkortet har Ian redan fått och han kände genast igen sin favorittjej. /Jenny
Ian
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 14 juni 07:34

  Barnen blev superglada när de upptäckte sig själva i dagens premiäravsnitt av Sommarlov. De är med i musikvideon till Grannen Måns och hoppar först nere i ena hörnet och sedan själva i några få sekunder. Underbart är kort!   ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 13 juni 15:59

Tidigare hade vi det mesta av utegrejerna i en dynbox, men det var inte så smidigt. Den här redskapsboden blev en mycket bättre lösning. Nu blir uteleken lättare! ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 13 juni 08:27


... var boet tomt. Tyvärr gick det så fort så vi missade utflygningarna. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se