jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 27 september 2016

Familjecentralen får ny regissör

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 september 2016 16:15

Familjecentralens framtid har länge varit oviss, men nu blir det socialtjänsten som tar över från BUN och aktiviteter kommer att fortsätta att hållas i lokalerna. Men först när den nya aktören kommit sig tillrätta och gjort de förändringar som de anser att de behöver. Kanske blir inte skillnaden så stor från innan, men nu ska det i alla fall hållas stängt för någon månad framöver.

Att verksamhet för föräldrar som har sina barn hemma kommer att forsätta är ett väldigt bra besked. Det är ju toppen för mig att ha en miljö liknande en förskola att gå till med Isa och även Loe.

Men där det finns en början finns det också ett slut, och idag var det avtackning för kvinnan som till mångt och mycket ligger bakom det som gjort Familjecentralen till vad den är idag. Hon väljer att gå vidare mot nya utmaningar inom samma område och det kommer säkert att bära fin frukt även det.

Förhoppningen är att det som hon byggt upp nu ska vårdas, kanske även öppna nya dörrar i och med överlämningen av ansvarig, och att det ska fortsätta att vara en plats som är öppen och givande för alla.

Jag har trivts med Familjecentralen och särskilt det öppna med verksamheten. Friheten att komma och gå eftersom hur det passar, men ändå tagit för givet att det funnits ett ställe att gå till med barnen har jag uppskattat. Och inte bara för barnens skull utan även för att träffa föräldrar, nya som gamla bekantskaper.

Så visst vemod infann sig denna dag, för den var ju inte som alla andra. Slut eller början? Eller kanske mer slut och början? Det blir aldrig detsamma, men säkert bra ändå får vi hoppas. /Jenny


Allmänt · Ian · Isa · Loe
 
 
Ingen bild

Signhild Skrivmoster

28 september 2016 18:47

Men jösses vilka sötingar!

Jenny och Jon Sjöberg

28 september 2016 18:55

Loe var ju ovanligt allvarlig på bilden. Hahaha! Han brukar annars skina som en sol. /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 20 jan 13:00


I helgen skötte Lin telefonbeställningarna och Ian och Isa var pizzabagare!   ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 19 jan 18:00


      ... en så söt rosa kanin till Lin.         ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 19 jan 07:22

  Vårt hem, det vita huset med lila dörren i bakgrunden.       Det var inte ett långt inslag från Tibro som var med i Postkodmiljonären men ändå tillräckligt för oss att kunna se vårt hus när drönarbilder visades och när grannarna fick b...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 18 jan 15:56


I brist på snö... plockade vi fram de undanställda cyklarna istället. Lin övade springcykel, Loe lärde sig utan stödhjul i somras och kom ihåg hur man gjorde och Ian och Isa skickade vi iväg några varv runt Ånaplan. ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 18 jan 11:30

  Idag klockan åtta släpptes dragningslistan för Svenska Postkodlotteriet och vi hängde på låset och blev så himla glada! Vi hade ju vunnit och inte bara några hundralappar som vi också skulle blivit väldigt nöjda för: det rör sig om tusenlappar...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se