jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under oktober 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 oktober 2016 16:25

Ikväll ska vi tillsammans med barnen gå på en förhoppningsvis lagom läskig och spännande promenad i trädgården. Vi har fixat med en liten spökpromenad för idag ska det bli lite svårare för barnen att få tag i fredagsmysgodiset. :)

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 oktober 2016 14:17

Idag testade jag att göra en spindelkladdkaka. Det gick snabbt, var enkelt och den blev ganska fin. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 oktober 2016 07:15

På dessa bilder är Ian och Loe ungefär lika gamla. Och från vissa vinklar är de väldigt lika varandra, medan de från andra inte är det alls.


Ian · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 oktober 2016 19:15

Dagens väder började väl så där, men vände och blev riktigt fint. Vår altandörr kunde stå öppen på eftermiddagen och det kändes riktigt skönt. Ian var på utflykt med förskolan och jag, Isa och Loe var i kyrkan och underhöll oss där. Sångstund, lek och så pysslade vi tre söta ljushållare. Våra färgglada varor från WWF Panda kom också och kommer passa fint i köket. Viasatkillen var här på eftermiddagen också och nu har vi en parabol på huset och fler kanaler än vad vi antagligen kommer att hinna se på... Ikväll är Jon på föräldramötet och jag sköter barnen. Just nu sover dock alla och jag passade på att ta en dusch och tänkte fortsätta att njuta av lugnet så länge det varar. /Jenny

 
Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 oktober 2016 16:30

Det skrämde dock inte någon från att äta...

 Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 oktober 2016 06:45

Efter ett tips från en vän blev vi sugna på att testa att göra lera på vanligt hårbalsam. Vi tyckte att det lät spännande. Ingredienserna bestod av hårbalsam, majsstärkelse och valfri karamellfärg. Konsistensen blev otroligt härlig och det här är den godast doftande leran vi kommit över. Roligt att ha testat!


Allmänt · Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 oktober 2016 18:18

Ian har varit på förskolan idag. Jon har varit på jobbet - och kommit hem i vanlig tid. Han la även en Välkommen till världen-present i en postlåda till en liten bebis som kikade ut i förra veckan. Vi har varit på Familjegympa allesammans. Förmiddagen tillbringades hos en vän med fika och lek för mig, Isa och Loe. Helt klart lite mer ordning i vardagen.På onsdagarna är det mycket mindre med barn än vad det är på måndagarna. Jag tyckte ledarna sa att det varit 30 i måndags mot knappt tio idag. Skillnad. Så det blev en annan uppvärmning och så kom favoriten - bollarna - fram! Ian övade särskilt på att göra kullerbyttor.

Imorgon blir dock lite avvikande igen. Då ska Ian på utflykt och åka buss till friluftsområdet Rankås. Nu påverkar ju det här honom mest, jag behöver ju bara se till så att han kommer till och från förskolan och har med sig fika och sittunderlag. Och eftersom det är Nallens dag imorgon så fick barnen gärna ta med sig ett gosedjur... så Ian tar med sig en gosedinosaurie.

På eftermiddagen ska det dyka upp personal för att ordna med vårt byte från Boxer till Viasat. På kvällen är det föräldramöte och då ska det bland annat visas en film med barnen. Ian pratade om att förskolebarnen fått se den idag. Förra gången visade de filmen vid ett extra tillfälle så att de som inte kunde närvara på mötet fick en extra chans. Hoppas att de gör så den här gången också.

Och så var det lite till, men vi måste snart även börja att fixa för spökvandringen som vi tänkt göra för barnen... Tur att det snart är helg igen och i nästa vecka har vi höstlov. /Jenny

Allmänt · Ian · Isa · Loe

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se