jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under oktober 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 oktober 2016 13:45

En passande dräkt från Liberos poängshop till Isa. För hon tar en del plats nu, helt klart den mesta av barnen. Mest plats och mest energi... Fin dräkt i alla fall.

Vi har ju ramlat över till Liberos blöjor från att ha varit trogna Pampers länge. Men så försvann deras poängklubb och vi tyckte att Liberos Touch-blöjor har fungerat riktigt bra till Loe. Liberos blöjor ger poäng och det är roligt att på sätt och vis få något tillbaka.

Nu har Loe Libero Touch 4 byxblöja. Och Isa har en elefantdräkt. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 oktober 2016 07:30


Igår blev det en härlig eftermiddag ute, för hösten bjöd på en riktigt fin dag. Även om Jon säkert hade njutit av den på annat sätt än med att färdigställa för fiberdragningen. Klart blev det i alla fall.

Men nu väntar en ny vecka och den kommer att bli den kämpigaste på länge, kanske någonsin som trebarnsföräldrar. Tur att den här helgen gav utrymme för att såväl tanka energi som att nollställa städ och tvättkorg och annat sådant där praktiskt som tar tid, men som inte kommer att få det. 

Utmaningar och prövningar väntar... /Jenny

 


Allmänt · Huset · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 oktober 2016 10:00

En ljuslykta till förmån för Rosa Bandet. Brinner så fint!


 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 oktober 2016 16:06

Igår kväll cirkulerade det på Facebook olika "vittnesrapporter" om att det varit de som sett clowner här i Tibro. Men ingen lyckades få dem på bild och så här i efterhand så verkar det som att alla versionerna var påhittade.

Det är väldigt onödigt att hitta på sådant här och framför allt ännu mer onödigt av de som klär ut sig till clowner.

Frågan om det är ett brott eller ej att klä ut sig dök upp. Och svaret är väl lite tvetydigt, men är uppsåtet att skrämmas - vilket det antagligen är - så är det ett brott. För om någon upplever rädsla är det frågan om ofredande och upplever någon att den personliga säkerheten är i fara kan det handla om olaga hot.

Hur som helst är det väldigt onödigt att bete sig på det här viset att försöka skrämmas. Hoppas att det är en kort "trend". Jag har väldigt svårt för clowner, är väl lite Det-skadad, men clowner ska vara snälla och roliga och inte användas på det här sättet.Men det är extra tråkigt när det även finns de som bygger upp människors rädsla med falska historier. Just skrämselpropaganda har tyvärr varit ett effektivt sätt sedan lång tid tillbaka. Jag hörde en medieforskare på Nyheterna igår väldigt enkelt förklara det och kan bara hålla med. Sprid kärlek istället för rädsla och näthat, eller gör bara ingenting. /Jenny...wise... ;)


Marie Grusell, medieforskare Göteborgs universitet, till TV4 Nyheterna: "Det som egentligen har hänt är att clownen har nu fått om man ska säga onda avsikter och onda avsikter sprids väldigt lätt på sociala medier".

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 oktober 2016 18:25

Jon har fixat ett snacksbord till Ian och Isa och nu har vi dukat det med gottigheter. Brasan brinner, Greta Gris på teven - blir bra det här. /Jenny

Allmänt · Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 oktober 2016 11:30

Vi bestämde oss för att skaffa fiber nu när de är i vårt område och håller på. Det var ett mycket bättre pris nu än om man skulle göra det senare. Grävningen fixade Ian och Isa... kanske med lite hjälp av Jon. /Jenny


Allmänt · Ian · Isa

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se