jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under mars 2017

Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 mars 2017 12:45

Och så föll den kreativa lusten på i tidsbristen som ändå resulterade i en liten t-shirt till födelsedagsbarnet. /Jenny

 Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 mars 2017 16:24

Idag visade Loe upp sina åtta tänder och den nionde som är på väg för tandhygienisten på Folktandvården. Ett första besök av många vad det verkar då barn ska kallas varje år. Vi är nog lite okunniga när det kommer till tänder men fick information om 6- och 14-årständer men även att barnen tappar mjölktänderna i samma ordning som de fick dem. Och var det så att de fick tänderna sent så kan det också bli så att de tappar dem senare. Loe var ju ganska tidig med sina och den här nionde säger statistiken inte ska komma förrän runt 14 månader och framåt. Men nu kan den ju stanna av också. Fast så länge den inte besvärar honom eller oss så är det sak samma.


Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 mars 2017 15:45

På söndagar försöker vi att laga mat som kan blir rester under i alla fall någon gång under veckan. Och det är ofta att vi fastnar i ris och korvstroganoff eller spagetti och köttfärssås... Men förra helgen testade vi ju de mycket goda cannellonirullarna och den här gången blev det tacobullar. Och återigen en fullträff! Pizzabullar har vi känt till länge, men det här var en nyhet för oss - och en god sådan. På ett halvt paket jäst blev det ca 15 tacobullar, så det blev flera matlådor. Receptet bjöd Lindas bakskola på och det finns i sin helhet HÄR. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 mars 2017 14:15

Många utav fotona som vi publicerar lämnar aldrig nätet. Men att samla flera av dem och trycka upp dem på en poster är väldigt smidigt och så blir resultatet roligt att sätta upp. Här är den senaste tavlan som nu liksom den andra sitter i köket. Den är beställd via appen Framkalla.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 mars 2017 10:12

Förmiddagens aktivitet med Isa. Tårtan är på kylning, men snart ska den smakas av. /Jenny


Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 mars 2017 18:30

Daimstrut med lakritssmak, en stut med mintchoklad, en jordgubbssmoothieglass från Solero och så en till Minionglass (Isa var ju inte med när Ian åt sin) har vi testat. Spännande med nya smaker, men jag tycker att det är synd att de tog bort en av mina få favoriter, Magnum Pink. De nya magnumglassarna får vi testa vid senare tillfälle. De här fyra nykomlingarna fick alla godkänt, men det var väl inget WOW! över någon av dem. Ian gillade bara minionglassen och jag, Isa och Loe tyckte att samtliga övriga smakade okej. Men jordgubbsglassen gör sig nog riktigt bra en het sommardag! /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 mars 2017 06:30

Första födelsedagen är stor och snart är det dags för Loes 1-årsdag. En beställning med roligt innehåll har anlänt. Vi tänkte bland annat ha en piñata, och inte en sådan som ska slås sönder, utan med snören att dra i för att få ut det spännande innehållet.


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se