Direktlänk till inlägg 3 april 2017
När jag fick receptet för en herrans massa år sedan så kallades salladen för Eriks sallad och det har vi kört vidare på. Det är en nyttig och god sallad som står sig riktigt längre. Vi gör ibland ett "storkok" och jag har en del hemma och Jon tar med sig till jobbet. Väldigt smidigt att ha i kylskåpet. /Jenny
Ingredienser
1 kg vitkål
2 stora morötter
1 purjolök
1/2 burk smörgåsgurka
Lag
1 dl äppelcidervinäger
1 dl matolja
1 dl socker
vit och kryddpeppar
Alltsammans strimlas och läggs i en skål.
Koka upp lagen och häll den varm över grönsakerna.
Rör om och låt svalna.
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|