jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under november 2018

Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 november 2018 10:45


När Ian var på kalas igår så ville Isa hitta på något kul också. Så hon köpte ingredienser och fixade ihop en jättefin och god tårta till oss. Mumsigt värre!


Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 november 2018 15:36

Det var för svårt att välja, så Ian var med en lite kortare stund på innebandyn för att hinna hem emellan för att äta och byta om. Sedan var det dags att åka iväg på bowlingkalas för hans klasskompis. Kul dag för Ian!


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 november 2018 08:51

Och så lite snor och dregel på det. Heja Lin!

 


 

Lin
Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 november 2018 11:05

... till julafton så lämnade vår husnisse Julien ett nytt brev, och denna gång med en hälsning från självaste Tomten. I brevet berättade nissen hur mycket det är att göra just nu men att han hade hunnit träffa Tomten och berättat för honom att barnen Ian, Isa, Loe och Lin hade varit så snälla.



I sin tur lämnade Tomten en hälsning till dem via en QR-kod. Och eftersom Ian haft barnboksvecka nyligen så passade Tomten på att lämna ett uppdrag där det gällde för barnen att hålla kolla på från vilken bok som utdraget var hämtat. Ian, Isa och Loe fick varsin ledtråd att lösa och det fixade de. De verkade tycka att det var jättespännande att få hälsningen från Tomten.



Den första ledtråden hittade de tillsammans i en Labanbok, och sedan fick Loe leta i Babblarboken, Isa i Godnatt alla djur och Ian hittade sitt lösenord i Alfons och styrkesäcken. Sista ledtråden var från sällskapsspelet Bokstavsjakten och ledde dem till rätt rum för att leta efter vad det nu var Tomten med hjälp av nissen lämnat till dem. Det blev Loe som hittade tidiga julklappar och godishus till kvällens lördagsmys.



Nissen och Tomten har en och annan överraskning till som väntar på barnen innan julafton, men nu får det nog vänta ett litet tag till han hörs av nästa gång. Dessa grejer tar ju sin lilla tid...

Ian · Isa · Lin · Loe · Nissen Julien
Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 november 2018 11:18

Isas och Loes förmiddagspyssel.

Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 november 2018 09:45

Igår kväll fick Ian, Isa och alla de andra Minidansarna gå upp på scenen och ha uppvisning på avslutningskvällen. De visade stolt upp sig och sina nya moves för nära och kära. Sedan väntade fika med diplom och gottepåsutdelning, det blev även påsar till medföljande syskon så Loe blev glad. Ian, Isa och sina två kompisar som också deltagit under säsongen överlämnade presenter till ledarna som även de blev glada. 


Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 november 2018 14:01


Ingen utav Ian och Isa kom in på sina första försök på förskolan som de gått/går på. Därför var vi väl inte särskilt hoppfulla inför att vi sökte in för Loe. Men hoppsan! Vi har fått besked om att han fått plats och efter julledigheten någon gång väntar det inskolning. Spännande för honom!

Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 november 2018 09:52

 


... men de här lila, glittriga klänningarna är ju helt ljuvliga. Jag har suktat efter dem länge, och till slut stod jag inte ut längre. Klänningar till tjejerna inför vårens familjefoto är fixade och jag har gott om tid på mig att hitta matchande kläder till oss andra. Bara att hoppas att de kommer att passa. Jag tänker mig en utomhusbild, soligt, syrénbakgrund.... Känns långt borta nu dock, föll ju faktiskt några snöflingor på oss under morgonen. /Jenny


Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards