jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2019

Scary Sommarland

Av Jenny och Jon Sjöberg - 30 oktober 2019 21:45


Detta år är det premiär för Halloween på Skara Sommarland och nöjesfältet har tillfälligt döpts om till Scary Sommarland. Vi var för nyfikna för att hålla oss därifrån, så idag var vi där. Och vi är helnöjda med besöket, parken överträffade våra förväntningar. 
Det hela började lite trevande och vi kände ju inte riktigt igen oss från sommarens åtskilliga besök. Pumpor, pumpor, hela vägen pumpor... Men vi  började med att gå Häxans stig och räknade katter och vid slutet träffade barnen på ett par häxor. Och de var ju inte alls så läskiga, så där släppte nog en hel del av den uppbyggda spänningen.

Men att vi inte långt senare sprang på två våldnader som vi hamnade i samspråk med samtidigt som vi hamnade i filminspelning och fotografering för att eventuellt komma med i en kommande film om Scary Sommarland bidrog väl till lite stelhet igen. I alla fall hos de vuxna... Vi kanske blir bortklippta ändå, men vore ju lite kul om barnen kom med förstås.

Men i GHostel, spökhuset, var det bara Jon som vågade sig in... och ut. Där var den rekommenderade åldern satt till sju år, men annars var parken idealisk för våra barn. Men vi andra åkte Spöktåget - och där var upplägget att gastarna var rädda för barn!, gick i Labyrinten, var med på sagostund och så det bästa av allt - vålnaderna i parken!

Särskilt Ian och Isa tycker om när de får vara med i storyn och den möjligheten fick de verkligen här. Till och med att Isa åkte Airboat med en av gastarna! Och just att åka med ett av spökena var det som hon tyckte var dagens höjdpunkt.
Parkens skådespelare var verkligen jätteduktiga. De var närvarande, såg barnen och upppmärksammade dem på bra sätt. Det gjorde upplevelsen riktigt levande!

Nu var inte lika stor del av parken öppen som den är på sommaren, som självklart inte vattendelen, det var mest barndelarna med Kotteland och tivolidelen som användes. För oss räckte det dock gott och allt eftersom det började skymma så blev det ännu mysigare och vi är väldigt glada över att vi åkte dit och vi vet att barnen är det också. /Jenny



Ian · Isa · Lin · Loe · Utflykter
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 25 mars 14:43


En perfekt fika innan Sia skickas iväg på gympa!  

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards