Direktlänk till inlägg 4 februari 2021
En Nutella semifreddo är på infrysning för morgondagen, Nutelladagen. Det var ett tag sedan jag gjort denna halvfrysta efterrätt, men nu passar det ju finfint. Den är ju jättegod och fungerar såväl sommar som vinter och förstås även däremellan. Ingredienserna är få, men det blir ju en del vispande men resultatet blir så mumsigt. Jag har gjort efter det här receptet: https://www.matplatsen.net/2011/10/25/nutellasemifreddo/ och tycker att det fungerar jättebra! Så lite bak har det blivit den här veckan också, vet inte varför, är ju inte jätteförtjust i att baka men det blir oftast ett uppskattat tidsfördriv, fast nu gör jag ju inga så där jättetidskrävande bakverk och inte heller så avancerade för den delen. I förrgår gjorde jag en enkel vitchokladkladdkaka - också jättegod! /Jenny

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. Vi publicerar minst ett inlägg per dag!
| Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
| |||||||||