jennyjon - vår vrå av världen

Senaste inläggen

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 9 feb 12:30

Nu har vi några bollar i luften för några kommande påhitt. Vi tycker ju sådant är lite kul men en del grejer kräver såväl research som inköp. Eller som i detta fall: att på egen hand sy en randig halsduk. /Jenny

 

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 8 feb 19:38

Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 8 feb 13:51

För ganska prick ett år sedan började Ian och Isa på simskola i Karlsborg och de har i omgångar gått i olika grupper. Men idag var det avslutning och nu får de ta paus från simträningen - och det med en fin avslutning med sjua nya simmärken var fixade! Nu kan de t.ex simma 10 meter ryggsim och 25 meter bröstsim på djupt vatten.


Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 8 feb 06:46

I natt sov vi extra skönt då vi igår renbäddade med nyinköpta sängkläder i alla sängar. Barnen fick välja motiv på bäddset själva och Lin valde Pippi, killarna Minecraft och Isa LOL.
Det blev nya påslakan och örngott till oss vuxna med, och vårt favoritmaterial sedan några år är percale då det är slitstarkt, mjukt och svalt med härligt krispig känsla. Så himla skönt!
Vi passade också på att köpa nya badrumshanddukar. Det står namn/gäster vid krokarna men ändå roligt att kunna hitta i olika färger också. Ian var inte sen att påpeka att den nya handduken var mycket mjukare så det kanske var på tiden med en uppdatering.

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 7 feb 08:45


I samband med en beställning från Babyland.se (som fortsätter att ha fraktfritt!) köpte vi också detta fina Pippi Långstrump-armband. Pippi of Today är ett initiativ av Astrid Lindgren AB i samarbete med Rädda Barnen för flickor på flykt. Armbandet kostar 49 kr och 25 kr går till Pippi of Todays arbete.

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 6 feb 14:45

Och det syns också. Spruckna och inte alls vita. Men smakade gott och passade till glassen barnen var lovade."Om ni hittar Pippi (figur från pippihuset) som är försvunnen så får ni glass till mellis."

Tror aldrig att de hittat något så fort...

Och vi misstänker att det var Lin som trollat bort Pippi och gjort henne till lastbilschaufför... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 5 feb 19:19

Den har ju minskat något, men samtidigt var det väldigt skönt med sol idag. Vid hämtningen från förskolan fick det bli pulka istället för vagn dit för Lin och det var ju en rolig omväxling. Och på vägen hem ville Loe och Isa också åka. Men det gick att dra tre barn också! Fast tur att vi inte bor längre bort... /Jenny

Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 5 feb 06:00


På vägen hem från förskolan igår såg vi snödroppar och inte långt senare låg det ett täcke snö på marken. Då skickades barnen snabbt ut för att leka i den. Snö har ju varit en bristvara här på sistone så bäst att passa på! /JennyIan · Isa · Lin · Loe

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se