jennyjon - vår vrå av världen

Senaste inläggen

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 3 dec 15:54

Vår snölykta får brinna så länge den orkar.

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 3 dec 09:39

... var här på morgonen. Nu är det rengjort för Tomten

så han kan ta sig ner i skorstenen utan att bli smutsig. ;)


Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 2 dec 06:00

Igår eftermiddag var vi på torget och dansade ringlekar, åkte häst och vagn, röstade på förskolegranen och deltog i godisregn med mera. Tomten var självklart också på plats och han sa att önskelistorna från senast de sågs hade kommit fram som de skulle.


Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 1 dec 12:30


I natt har nissen Julien verkligen hållit igång. Han hade jobbat mycket på sistone och behövde busa av sig lite och barnen tyckte att det verkade som att nissen hade haft det jätteskoj. Så vad hade han då hittat på? Jo, han hade bytt ut ljusen i adventssljusstaken mot morötter, lagt pasta i barnens stövlar, haft snöbollskrig med pappersbollar, målat mustascher på barnen, gjort ett stort spindelnät, satt fast klistermärksögon lite här och var och en leksaksbil som varit spårlöst borta länge lämnade han tillbaka. Och som om det inte vore nog med det så skrev han också i brevet att han hade varit och kladdat bokstäver på barnen när de låg och sov. Bokstäver som bildade ett ord. Denna uppgift löste barnen på ett roligt och snabbt sätt och ordet blev LEKSTUGA. Och där väntade varsin julkalender på dem... och sen städning...Ian · Isa · Lin · Loe · Nissen Julien
Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 1 dec 08:49

Bänkade för premiären!

 

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 30 nov 14:00


Igår planterade barnen de magiska fröna som Julien lagt med i brevet som fanns i nisselådan på morgonen, de läste den magiska ramsan som nissen lämnat och under natten grodde fröna till... varsin marshmallowklubba!


Ian · Isa · Lin · Loe · Nissen Julien
Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 29 nov 15:00

Det blir en sommar på Skara Sommarland igen! Fem säsongskort inköpta och en hel del pengar sparade och en säkert minst lika rolig sommar som den vi lämnat bakom oss väntar.

Jon har lovat att han ska åka nyheten Snake. "Snake snurrar dig 40 m upp i luften med en fart på 80 km/h och 4,3 G-krafter!" Vi andra hoppas nog mer på att Jecko och Jessie kommer tillbaka. Och alla hoppas på att sommaren kommer fort!


 

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 1 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019
>>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se