jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Senaste inläggen

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 10 nov 21:13

Vi slog oss in på topp tio i kommunen i kvällens avsnitt av favoriserien På spåret. Örnsköldsvik fixade vi snabbt på tio poäng och hade bland annat bra koll på musiken. Detta lär ju inte hända igen men vi får leva på resultatet i en vecka.

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 10 nov 06:00

Här älskar vi självklart Vänner, serien Friends alltså, och på min myssov-t-shirt har jag just vännergänget. Tröjan har varit med ett bra dag och sålunda blivit tvättad och ansiktena på Chandler, Monica, Ross, Phoebe, Joey och Rachel har bleknat... Men de är ju där. Det har dock känts lite märkligt att bära den t-shirten sedan beskedet om Matthew Perrys död.Det är säkert flera med oss som identifierar sig med personligheterna eller i alla fall känner igen sig på flera sätt i karaktärerna. Jon menar på att han är en blandning mellan Ross och Chandler. Jag är en solklar Monica. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 9 nov 14:30

Ibland vill Sia vara med och röra på sig när jag kör min lilla träning. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 8 nov 19:37

Sia höll sig vaken hela dagen, men när klockan närmade sig halv åtta bokstavligen stöp hon i säng och vi fann henne i sängen med rumpan i vädret, gosingen Kompis och Fantus på golvet och leksaksfiguren prinsen på kudden.


Sia
Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 8 nov 19:00

Så fick vi äntligen tag i en soffa, efter velande om längd, utförande med mera. Vi har sedan i somras haft en tillfällig soffa som i och för sig fungerat, men den var i kortaste laget för när barnen hade tv-mys där tillsammans.

Det landade i en bäddsoffa och under lovet var den bäddad så de barn som ville kunde sova där. För i och med att de inte är så långa så har de kunnat sova på "fel" håll och på så sätt fått plats allesammans.


Ian · Isa · Lin · Loe

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2023
>>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards