Direktlänk till inlägg 2 april 2015
Kinderägg med bortskurna lock fyllda med vitchokladmousse och aprikosmarmelad för att efterlikna riktiga ägg - smaskens! Riktigt tjusiga att titta på också.
Det finns ett recept här, men för mig räckte inte fyllningen riktigt till åtta ägg så jag fick göra lite extra. Jag använde mig av aprikosmarmelad på squeezyflaska och tyckte att det fungerade fint och blev lättare. Jättegoda! Kanske något för påskmiddagen, om man nu står ut med fler ägg...? De här är i alla fall de godaste jag ätit! /Jenny

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. Vi publicerar minst ett inlägg per dag!
| Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
| 27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
| |||||||||